inMagazin otkriva

Evo kako je izgledala turneja klape Intrade u Australiji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Današnje izdanje inMagazina vam donosi ekskluzivne snimke s australske turneje klape Intrade. Poznati Bibinjci prvi su izvođači na svijetu koji su nastupili u jednom od najpoznatijih svjetskih restorana - sydneyskom Wildfireu.

Zbog velikog interesa javnosti, klapa Intrade je u Sydneyu oodržala dva koncerta, a organizator najavljuje kako dogodine nije isključen ni njihov nastup u čuvenoj Operi.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Pred Overseas passenger terminalom - povijesnim mjestom na kojem su se generacije Hrvata, odlazeći iz domovine trbuhom za kruhom, prvi put susretale sa Zelenim kontinentom, klapa Intrade simbolično je započela svoj obilazak Australije. Upravo ovdje snimljeni su početni kadrovi dokumentarca u nastajanju, koji su poznati Bibinjci snimali tijekom turneje.

>> VIDEO 'Svi ljudi kažu, to ti je hit!'

'Prvi put smo u Australiji, Sydneyu. Svi smo oduševljeni. Čuli smo dosta toga , ali ovo treba vidjeti. Samo mogu reći da smo dobili obećanje da će Klapa Intrade opet doći . Nadam se da ćemo pjevati našem narodu po cijelom kontinentu po Australiji', kaže Tomislav Bralić.

'Australija je zemlja koja iznenađuje svojim ljepotama, svojom prirodom, svojim restoranima. Jednostavno smo ushićeni želja da se ponovno dođe ovdje', komentirao je pak Davor Petrović, voditelj klape.

Klapa Intrade svojim je koncertima oduševila publiku u Melbourneu, Sydneyu i Canberi. Poznati Bibinjci jedini su izvođači na svijetu koji su imali priliku zapjevati u jednom od najpoznatijih svjetskih restorana - sydneyskom Wildfireu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene