U Dubrovniku

Legenda Real Madrida odmara u luksuznoj vili: 'Hrvatska je fantastična!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno pred našim kamerama legenda Real Madrida i jedan od najboljih svjetskih nogometaša svih vremena otkrio nam je sve o svojem ljetovanju na Jadranu.

Jedan od najboljih obrambenih igrača svih vremena te trostruki osvajač Lige prvaka, Fernando Hierro u opuštenoj šetnji dubrovačkim Starim gradom nije prošao neopaženo. S oduševljenim turistima koji su ga prepoznali rado je pozirao.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Fernando u luksuznoj dubrovačkoj vili odmara se s cijelom obitelji. S njima je u društvu i poznati španjolski arhitekt Joaquin Torres Verez, koji je nogometašev dobar prijatelj.

Juventusov nogometaš uživao na Hvaru - Djevojka mu je i trudna?

'Četiri dana odmaram s prijateljima, predivno je to iskustvo. Dubrovnik i Hrvatska su prekrasni, Hrvatska je fantastična zemlja', rekao nam je sjajno raspoložen nogometaš.

Veselo društvo iz vile često odlazi na izlete po otocima. Prvi je na rasporedu bio Mljet, gdje im je domaćin bio poznati ugostitelj Adrijan Stermasi. Španjolci su uživali u mljetskim makarulima, crnom rižotu i ribi sa žara te jastogu. Pili su vina Hierrova nekadašnjeg protivnika sa španjolskih travnjaka Igora Štimca, a sve su zasladili dubrovačkom rozatom.

'Plivam, plaže i ljudi su prekrasni, a hrana je sjajna, slična kao u Španjolskoj', rekao je Hierro. Fernando Hierro i njegovo društvo toliko su oduševljeni posjetom Dubrovniku i otocima da su već najavili povratak u postsezoni. Kako njegov odmor izgleda pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene