Diaz i Foxx

EKSKLUZIVNO Svjetske zvijezde pred našim kamerama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uoči hrvatske premijere američkog filma 'Annie', glavni glumci Cameron Diaz i Jamie Foxx dali su ekskluzivni intervju pred našim kamerama.

U mjuziklu 'Annie' zajedno su propjevale holivudske zvijezde Jamie Foxx i Cameron Diaz. Cameron u filmu glumi alkoholičarku Colleen Hannigan, koja se uzdržava tako da usvaja djevojčice iz sirotišta kako bi za njih mogla primati socijalnu pomoć – a i sama razmišlja o posvojenju.

Pogledaj i ovo showbuzz Dolazi Annie Kampanja za gradonačelnika New Yorka dobila neočekivani obrat!

'Poklon predsjednika Nixona': Prvi i jedini kratkometražni igrani film u kojem glumi Rene Bitorajac

'Voljela bih to. Mnogo je djece kojima treba ljubav. Mnogo je ljudi koji mogu imati djecu, ali ne znaju pružati ljubav. Ako to znate onda je posvajanje prva stvar',
rekla nam je Cameron.

'Odgojiti dijete u Hollywoodu pravi je izazov. Morate pokušati djeci objasniti da je ovaj posao takav, da ga možemo raditi 20 godila ili možda sljedećih 20 minuta', kaže sam Jamie Foxx. On u filmu glumi milijunaša Willa Stacksa koji se kandidirao za gradonačelnika New Yorka, a PR tim je ocijenio da bi za njegov imidž bilo odlično da usvoji malenu Annie, djevojčicu koju je spasio kako ne bi završila ispod kotača kamiona. Djevojčica inače živi sa zločestom Miss Hanneghan, koju glumi Cameron.

U blagdanskom duhu film ima sretan završetak, pun ljubavi i razumijevanja. U filmu većina negativaca na kraju pokaže svoje kvalitete pa Annie napokon vidi i lijepu stranu svojih usvojitelja. Film u kojem će uživati cijela vaša obitelj možete u hrvatskim kinima vidjeti krajem ovom mjeseca. U pravo vrijeme da vas uvede u blagdansko raspoloženje. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene