Bajkovito vjenčanje

EKSKLUZIVNO Islamović oženio kćer Unu i otkrio: 'Postat su djed'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanje nisu propustili Goran Bregović i Minea, a kao poseban gost zapjevao je Halid Bešlić!

Vodimo vas na raskošno vjenčanje dvadesetosmogodišnje Une, kćeri Alena Islamovića, i njezina partnera Adema Cere. Vjenčanje nisu propustili Goran Bregović i Minea, a kao poseban gost zapjevao je Halid Bešlić. Ponosni tata i bivši frontman Divljih jagoda i Bijelog dugmeta Alen Islamović otkrio nam je da će za 5 mjeseci postati djed.

Pogledaj i ovo Alen Islamović - 5 nema ih često skupa Tko je supruga Alena Islamovića? Upoznali su se kad je imala 16 godina: "Plivali smo kroz bure i trudili se da opstanemo..."

I zvijezde su samo ljudi od krvi i mesa te nisu lišene sramotnih padova, nerijetko na pozornici pred više tisuća gledatelja

Lijepa kći Alena Islamovića Una i vlasnik lanca restorana Adem Cero poljupcem su uplovili u bračnu luku. Sreća i suze radosnice nisu izostale s lica ponosnih roditelja. 'Nekad kažu za punce, jel, da dobijaju za zeta sina. Ja sam stvarno dobio sina, s njim sam dobio sina. Da budem iskren, Una meni već sad fali. Ona odlazi večeras. Ali nikad neće otići na takvu kilometražu koja će meni praviti prepreku. Ako ona ne može doći, ja ću doći do nje', kaže Alen Islamović.

Prvi ples mladenci su otplesali uz baladu Bryana Adamsa, a vjenčanje za 350 uzvanika bilo je protkano crvenim tonovima. Romantike i emocija nije nedostajalo. Poseban gost iznenađenja bio je Halid Bešlić. Kako nam je rekao, ovaj mu je nastup bio ''jaranski'', za svojeg dobrog prijatelja Alena.

Mladencima, roditeljima i njihovim gostima nije trebalo dugo da se prepuste Halidu u ruke. Vjenčanje nije propustio ni Goran Bregović koji je pohvalio osebujnu karizmu legendarnog bosanskohercegovačkog. Dvadesetosmogodišnja Una u četvrtom je mjesecu trudnoće. Marijana i Alen nestrpljivo iščekuju uloge bake i djeda. 'Dapače, mi se tome jako veselimo. Radujemo se tome, to će nam biti sada jedno novo iskustvo. Kažu da je to nešto zaista prekrasno, mi vjerujemo da je. Veselimo se da će to uskoro biti', kaže Alen.

Ljubav ne jenjava na adresi supružnika Islamović. Čini se da ovi roditelji mogu biti itekako dobar uzor. Svojoj su kćeri poručili... 'Želim ti brak kakav imamo ja i tvoj otac. Mi smo 35 godina zajedno, bili smo 7 godina u vezi, i 29 godina smo sad već u braku. Imamo dvije cure, jedna 28, jedna 21, sretni smo, volimo se. Njegujemo našu ljubav. Mislim da je to recept da morate imati razumijevanja, strpljenje, kompromisa i to je uspješan brak zagarantiran', kaže Marijana Islamović.

Uni i Ademu želimo brak ispunjen ljubavlju, srećom i zadovoljstvom. Pogledajte kako je bilo u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene