Iz In Magazina

EKSKLUZIVNE fotografije: Hrvatica u Clooneyevom zagrljaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U redakciju In Magazina stigle su fotografije na kojima se naša manekenka ljubi s George Clooneyem!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Hrvatsku manekenku Moniku Jakišić, bivšu voditeljicu jedne poznate svjetske TV kuće, javnost je upoznala zbog veze s najpoznatijm glumačkim zavodnikom Georgeom Clooneyem. Iako Monika nikad nije željela pričati o pravoj prirodi te veze, nakon što je ekipa In Magazina dobila fotografije na kojima se ljubi s poznatim glumcem, cijela priča možda dobije novi epilog.

‘Ja i George se čujemo i družimo. Ja njega obožavam, on je super čovjek. Puno se voli šaliti, ima veliko srce, šarmantan je. On je vječiti neženja, ali ako jedan dan odluči da se ženi I dođe mi s prstenom, ja mu ne bi rekla ne’, rekla je zgodna Osječanka Monika Fani Stipković.

Što se tiče samih fotografija na kojima su se Monika i George ljubili, naša manekenka kaže kako su se samo šalili. ‘Mi smo se to zezali za kameru, on je glumac’, kaže lijepa Hrvatica koja već godinama živi u Londonu.

>> Nevjerojatne stvari o slavnima koje su vam promaknule – do sada!

Prije nekoliko mjeseci Monika je dala intervju za Novu TV iz Los Angelesa, te izjavila kako se tamo preselila zbog snimanja svog novog reality showa. Monika je trenutno ipak u Londonu kako bi prisustvovala tjednu mode u Londonu i kako bi posjetila prijatelje.

‘Nisam bila dugo u Londonu, presretna sam, i onda poslije idem u LA da snimam o svom životu, gdje idem, što radim, s kim se družim… to će biti na TV-u i na mojoj web stranici’, otkrila je Monika koja pak trenutno radi s djevojkama iz britanskog benda Girls Aloud, te im pomaže sa stylingom na turneji po Engleskoj.

Što je Monika još otkrila, pogledajte u prilogu In Magazina!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene