Ekskluzivno

Intervju s holivudskom zvijezdom: 'Život mi je ludnica!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj 65-godišnjak dubokog glasa i opasnog izgleda prije godinu dana objavio je memoare u kojima je priznao kako se osjećao kao najdeblji među svojim vršnjacima, te zašto se pokušao ubiti tabletama i alkoholom. Ali ne samo to...

Donosimo vam ekskluzivan intervju s holivudskim glumcem Ronom Perlmanom koji je u svojoj bogatoj 30-godišnjoj karijeri nastupao u više od 200 filmova, serija i predstava. U otvorenom intervjuu s našom Ivanom Nanut, ovaj zaposleni glumac ispričao je živi li danas svoj san i zašto je odlučio napisati knjigu.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Intervju s Biancom Jagger: Cijeli je život posvetila pomaganju ljudima te je svjedočila strahotama tijekom rata u Hrvatskoj i Bosni

Počeo je glumiti kao klinac u školi, a kaže kako je gluma odabrala njega. 'Gluma me opila, uvukla mi se pod kožu. Živim svoj san, život mi je ludnica', kaže Ron kojemu je gluma užitak ali i posao. Napisao je i knjigu memoara u kojoj je htio pokazati kako je svijet izgledao kada je sam počinjao svoju karijeru.

'Želio sam napisati svojevrsno pismo svojoj djeci i njihovim prijateljima koji završavaju umjetničku akademiju i čeka ih drugačiji svijet nego u moje vrijeme. Svijet je danas vrlo korporativan, sve se vrti oko profita, sve se svodi na jedno. Ljudi imaju iskrivene koncepte', ističe Ron u intervjuu.

A koja je tajna njegova gotovo 40 godina dugog braka?

Osim toga Ron je otkrio i tajnu svojeg uspješnog braka – i to ne samo u Hollywoodu jer je u braku sa suprugom čak 40 godina. 'Ona je prava. Tajna mog braka je sposobnost da kažem: 'Dušo, imaš potpuno pravo! To je sve, to je tajna', ističe šarmantni glumac.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene