Ekskluzivno

Hollywoodski brak traje 43 godine: 'Imam sreću, ženu sam upoznao prije slave'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

TV serija Dallas promijenila mu je život, a evo i gdje se danas nalazi slavni glumac. Sam nam je sve ispričao u ekskluzivnom razgovoru.

Na nedavno održanom televizijskom festivalu u Monte Carlu predsjednik žirija bio je holivudski glumac Patrick Duffy, poznatiji kao Bobby iz kultne serije Dallas.

Pogledaj i ovo Tom Hanks i Rita Wilson - 1 nezgodan trenutak Fotografi uhvatili bijesnog Toma Hanksa, evo što stoji iza prizora koji su sve neugodno iznenadili!

Ekskluzivan intervju s Ronom Perlmanom: 'Tajna mog braka je sposobnost da kažem: 'Dušo, imaš potpuno pravo!''

U ekskluzivnom razgovoru za inMagazin, se i prisjetio svojih početaka kada je radio kao stolar i obilazio 40 audicija na tjedan. 'Glumački život je krasan, moja djeca su isto u biznisu', kaže Duffy koji se glumom bavi više od 40 godina i još uvijek uživa u svojem poslu.

Patrick je našoj Ivani Nanut otkrio koja je tajna njegova 43 godine dugog braka. 'Imam sreću što sam ženu upoznao prije slave. Zaljubili smo se zbog osobnosti, ne zbog mojeg položaja u industriji', kaže glumac koji se prisjetio i trenutka kada je shvatio da je doista slavan.

'Bilo je to kada sam prvi put napustio SAD. Išao sam u Englesku. Ljudi su me zaustavljali kada sam hodao ulicom... nisam imao pojma da će biti i bolje od toga. Onda je došao Dallas sljedećih 13 godina', priča slavni glumac.

Što je Patrick još otkrio u našem intervjuu pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene