Bili smo tamo

VIDEO Žene su padale po podu samo da vide Brad Pitta uživo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa inMagazina bila je na londonskoj premijeri filma 'Fury' koji je zatvorio ovogodišnji London Film Festival.

Ekipa inMagazina bila je na londonskoj premijeri filma 'Fury' koji je zatvorio ovogodišnji London Film Festival. Najveću pažnju izazvao je Brad Pitt koji u ovoj ratnoj drami glumi glavnu ulogu. Novinarka Svjetlana Matić razgovarala je i s redateljem Davidom Ayerom, te trenutačno jednim od najtraženijih holivudskih glumaca Shia LaBeoufom.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Snimljen prema istinitoj priči u režiji Davida Ayera, film 'Fury' prikazuje posljednje mjesece Drugog svjetskog rata. Da bi što vjerodostojnije prikazali tenkiste, glumci su mnogo razgovarali s vojnim veteranima koji su im prepričavali užase rata.

'Bilo je to veoma teško iskustvo. Morali smo si dočarati sliku rata fizički, ali i mentalno, a to nije nimalo lako. Puno smo razgovarali o tome i to mi je pomoglo', rekao je Brad Pitt.

Zanimljivo je to da su prije snimanja Pitt i ostali glumci učili upravljati tenkom. Nekoliko su mjeseci živjeli strogim vojničkim životom.

Brad Pitt pred našim kamerama - Pogledajte što nam je otkrio!

Kako bi što bolje ušli u svoje uloge i nakon snimanja scena ostali u ratnom okruženju, glumci nisu spavali u luskuznim prikolicama, već u šatorima. Uz to, redatelj David Ayer ih je natjerao i to da se svaki dan međusobno fizički obračunavaju. Iako to nije bilo u scenariju.

Najdalje je otišao Shia la Beouf koji se potpuno posvetio ulozi pobožnog vojnika. Navodno je za vrijeme snimanja smrdio jer se odbijao tuširati. To nije sve: izvadio je i potpuno zdrav zub te se porezao po licu.

Kada je glavna uloga povjerena Bradu Pittu, onda znate da će doći do naguravanja obožavatelja. Bilo je onih koji su čak i svoje bebe poveli na premijeru i izložili neviđenoj gužvi pa sve do padanja na crvenom tepihu. Inače, u filmu na prste jedne ruke možete nabrojiti ženske glumice. Čast da s Bradom ima zajedničku scenu dobila je rumunjska glumica Anamaria Marinca.

'Osjećala sam se veoma privilegirano. Naučila sam mnogo o njemu kao o čovjeku. Poznam puno glumaca, ali on je prekrasno ljudsko biće', rekla je glumica.

Čini se da je ratna tematika trenutačna okupacija najpoznatijeg holivudskog para. Brad Pitt je na filmu "Fury" radio u isto vrijeme kada je Angelina Jolie režirala svoj film "Unbroken", čija je radnja također smještena u Drugom svjetskom ratu. Na pitanje kako svojoj djeci objašnjava koncept rata, Brad je odovorio:

'To je nešto što je u ljudskoj prirodi. Ratovi su oduvijek bili i bit će dio ljudske prirode'.

Ljubitelji ratne tematike sigurno neće zaobići ovaj film koji nosi i komadić povijesti u sebi. Naime, prvi su put koristili jedini originalni tenk iz 2. svjetskog rata koji su posudili iz muzeja u Velikoj Britaniji.

Cijeli prilog pogledajte u In magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene