Glumičina taktika

'Trudit ću se da mi djeca što prije odu iz kuće'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ojdanić već je godinama jedno od najomiljenijih tv lica. Upravo zbog takvih angažmana, kaže, više se gledaju i predstave u kazalištu koje je sama osnovala. Povodom novog ostvarenja porazgovarali smo s lijepom glumicom o poslu, obitelji i majčinstvu.

Koliko smo opsjednuti mobitelima u današnje vrijeme i koliko oni utječu na obiteljske odnose - time se bavi nova predstava 'Mobitel' kazališta Moruzgva, glumice Ecije Ojdanić. A tema roditeljskih pokušaja pretjeranog kontoliranja života djece natjerali su i Eciju na razmišljanje o majčinstvu, na što kaže kako joj je taktika učiniti da djeca što prije odu iz kuće.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić ''ne bih se kladila...'' Ecija Ojdanić pohvalila se velikim uspjehom: ''Unatoč svima koji su govorili nemoj, ostani kod kuće...''

Ecija Ojdanić o novoj ulozi u 'Kud puklo da puklo'

'Ono što mislim da će biti moja zadaća je da ga odgojim tako da što prije postane što samostalniji. Nije to lako, uvijek je lakše uočiti tuđe greške nego svoje. On je zadnji i maza je, nježniji i uvuče ti se pod kožu i mislim da ću se truditi da što prije odu iz kuće', otkrila nam je Ecija i dodala: 'Beskrajno uživam u ulozi majke i da nisam majka, mislim da bi veliki dio mene bio zakinut.'

A zakinuti bi bili i gledatelji za jedno sjajno glumačko ostavarenje, da Ecija nije dio hit serije Nove TV 'Kud puklo da puklo'. Jednostavna Ecija ne pati od glamuroznosti, ali njezinoj kćeri se, priznaje, bilo teško naviknuti na lik konzervativne učiteljice Barbare, nakon zanosne Nele Zlatar iz 'Larinog izbora'.

'Cvita je dosta kritična, kaže ovo je ovako, onako, trebalo joj je vremena da se navikne nakon Nele Zlatar valjda. Nije joj sjela ili serija ili ja, ali sad je već nestrpljiva, čeka, gleda, pita me što će biti, što snimaš, ali trebalo joj je vremena da se navikne, moram priznati, eto takva su vam djeca', rekla je glumica.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene