Legndarna frizura Duška Lokina

Strpljenje na kušnji - kako je reagirao na šalu sa tupeom?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Duško Lokin planira prvi duet s dragom mu kolegicom Terezom Kesovijom, za koju kaže da je istinska diva.

S gotovo 5 desetljeća utakmica u nogama i više od 5 milijuna prodanih nosača zvuka, Duško Lokin ostavio je neizbrisiv trag na domaćoj glazbenoj sceni. Nije mirovao ni posljednjih godinu dana, koliko je pripremao novu glazbenu poslasticu za svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Duško Lokin Nije mu lako Duško Lokin okrenuo novu stranicu u životu, ali bol zbog gubitka njegove Anuške ne prestaje: "Sve moje vezano je uz nju..."

Duško Lokin ispričao je kako je imao strašno iskustvo s bivšim zatvorenikom

Sreću je okušao i u Njemačkoj, odakle se, iako mu je inozemna karijera krenula uzlaznom putanjom, Duško ipak vratio u Lijepu našu. Sada ima nove planove, a nakon dugogodišnjeg prijateljstva, nikad nije kasno za prvi duet s dragom mu kolegicom Terezom Kesovijom, za koju kaže da je istinska diva.

'Pjesma je jednostavno takvog tipa, priča o pravoj ljubavi, od djetinjstva, pa do groba jedna velika ljubav. Naravno, malo utopistički to zvuči, ali ima i takvih stvari', rekao je Duško.

No ima Duško još neostvarenih želja, kad su u pitanju glazbene suradnje.

Pogledajte kako je Jacques Houdek reagirao na transformaciju Ivane Marić

'Pa, evo, recimo, Ivana Marić koja je sjajna pjevačica, jedna lijepa mlada žena koja je uz to i sjajna pjevačica, vidim da me uspješno imitirala. Malo su joj morali začešljati put gore, vidite kako ja imam prema gore frizuru', šali se Duško kojeg je novinarka IN Magazina iznenadila tupeom.

A veliku je promjenu u njegov život prije godinu dana unijela i praunučica, na čiji se spomen Zadranin sav raznježi.

Joj, pa to je nešto predivno, mada me se malo boji jer ja galamim, a djeca mala to baš i ne vole, sad sam se već navikao, onda kad uđem samo šutim, gledam i smijem se dok se ne privikne na moj lik', objašnjava.

Iako i dalje jednako vitalan, Duško lagano razmišlja i o povlačenju sa scene jer je, čini se, došlo vrijeme i da se napokon odmori u krugu svojih najmilijih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene