Predivni dani

Zaboravljeni "svećenik": Šimenc o iskustvu iz prošlosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na nagovor Tonija Cetinskog vaterpolist Dubravko Šimenc postao je "svećenik". Danas o tim danima govori s velikom radošću.

Proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc po prvi puta u životu našao se pred neobičnim zahtjevom koji je pred njega stavio prijatelj Tony Cetinski. Naime, Tony je Dubravka angažirao da mu glumi u spotu za pjesmu "Kriv" i to svećenika. Iako je poziv primio s nevjericom nije dugo trebalo da pristane na suradnju.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Tony me nazvao i pitao "hoćeš li biti svećenik. Ja sam mu rekao "jesi ti dobro nazvao?", prisjeća se Dubravko i dodaje da je prvotni prijedlog bio da se radi na kninskoj tvrđavi, no naposljetku je ipak dogovoreno da će se snimati u Zagrebu. "Prvi put da sam radio nešto tako. Bilo je fantastično. To je bilo 2010. godine prije Furia Toura", otkrio je Šimenc koji Tonijeve koncerte nerijetko prati iz prvih redova.

"Biti prijatelj Tonija to je velika privilegija. Ja nisam lagan čovjek, nije ni Tony, ali mi smo kliknuli i to na prvu. Ja sam toliki fan njegovih pjesama jer smo emocionalno isti", kaže Šimenc.
Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene