Sudbonosno da

VIDEO Druga sreća: Intimno vjenčanje popularne pjevačice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon jednogodišnje veze pjevačica grupe Colonia i njezin osobni trener, bjelovarski bodybuilder Miroslav Levak, uplovili su u bračnu luku.

Sudbonosno 'da' Indira Vladić i Miroslav Levak izrekli su u mjestu Jabučeta pokraj Bjelovara. Na ceremoniji vjenčanja bilo je stotinjak uzvanika. Tijekom slavlja Indira se i sama uhvatila mikrofona i zapjevala okupljenima.

Pogledaj i ovo Indira Levak i Miroslav Levak - 1 ''Oklijevao je...'' Indira otkrila da je ona napravila prvi korak sa sadašnjim suprugom: ''Dogovorili smo se u 12, a on je stigao u 19 sati...''

Intimno vjenčanje, samo za užu obitelj i prijatelje, nisu propustili njezini najbliži suradnici.

Napokon vjenčani: Intimna svadba u vinariji

'Opće je pravilo da mladenku ne diraš bar dva tjedna prije vjenčanja tako da je nismo opterećivali, ali vjerujem da je uzbuđena', rekao je Boris Đurđević, Indirin kolega iz Colonie.

'Ma ona je brinula jel imamo mi sve. Ja sam joj rekla jučer ''opušteno, opušteno'', nismo mi bitni, važna si ti. Njoj je sve bitno, valjda su joj bitniji gosti nego ona sama što, eto, opet više govori o njoj', rekla je Valerija Đurđević.

U maniri prave profesionalke Indira je znatiželjne novinare počastila šampanjcem i jagodama. Nakon kratke ceremonije uslijedile su čestitke i dobre želje.

Budući da je Indiri ovo drugi brak, kolege iz benda dali su joj simpatičan savjet. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene