Sve smo saznali

Tajne domaćih lica koje su otkrivene OVOG LJETA

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nezapamćene vrućine ovog su ljeta razgolitile tijela brojnih domaćih zvijezda, ali razotkrila se i istina iz njihovih privatnih života.

 

Krenimo s listom najsočnijih razotkrivenih showbizz tajni koje od ovog ljeta više nisu tajne...

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović moglo bi vas iznenaditi Evo koja bi se hrvatska pjevačica trebala pridružiti Aleksandri Prijović na jednom od koncerata u Areni Zagreb!

Peto mjesto razotkriva domaći svijet ljepotica. Koliko zarađuju manekenke, s kakvim se predrasudama najčešće susreću, koliko često padaju na pisti ali i kakvog sve kukolja ima u manekenskom žitu... Ljepotice su razotkrile svijet modelinga iza kamera i fotoaparata.

Omiljene predrasude o manekenskom svijetu: Domaće ljepotice otkrile pravu stranu priče

Četvrto mjesto zauzela je razotkrivna tajna Miroslava Ilića. Šuškanja o tome da ima izvanbračno dijete prate ga već nekoliko godina. Pjevač je informaciju svojevremeno demantirao, no ovog je ljeta njegova tajna isplivala na vidjelo. Srbijanski su mediji objavili ispovijest Mirjane Antonović koja tvrdi da je Miroslava upoznala 1984. godine za vrijeme njegove turneje po Americi. Upoznala ih je kaže Lepa Brena. Tada je počela njihova dvogodišnja veza iz koje su dobili sina Devina, danas tridesetogodišnjaka. Ilić o tome ne želi čuti.

Top 5 nezaboravnih događaja koji su obilježili ovo vruće ljeto

Središnji dio naše liste razotkrivenih tajni ljeta 2015. zauzela je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Uz predan rad mnoge je očarala i svojom ljepotom pa ju je jedan inozemni protal smjestio među deset najljepših državnika na svijetu. U konkurenciji čak 197 predsjednika i predsjednica diljem svijeta Kolinda Grabar Kitarović visoku poziciju može zahvaliti i redovitoj jutarnjoj tjelovježbi. Upravo je ta nikad viđena jutarnja navika Predsjednice Kolinde razotkrivena ovog ljeta.

Drugo mjesto razotkrivenih tajni ovog ljeta zauzela je priča bivše supruge Danijela Popovića. Kroz svoju intimnu ispovijest pretočenu u knjigu, još jednom ga je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje. Sandra Petrž u knjizi govori i o drugim zlostavljačima s kojima se susretala kroz život.

I prvo mjesto najsočnijih showbizz tajni razotkrivenih ovog ljeta ljubavna je priča Jelene Rozge i Stjepana Hausera. Da poznati dvojac nešto kuha počelo se šuškati kada su paparazzi uhvatili Rozgu u nježnom zagrljaju šaljivđije s violončelom nakon koncerta 2 Cellos u Ljubljani.

Više o ovim tajnama saznajte u prilogu inMagazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene