Evo kako je bilo

VIDEO Zašto je Doris izabrala ružičastu haljinu? I to znamo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

25-godišnja Doris Pinčić i njen godinu dana stariji odabranik Boris Rogoznica izrekli su sudbonosno da u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Kako je bilo pogledajte u inMagazinu!

Lijepa Zadranka Doris Pinčić, kojoj se lagano nazire trudnički trbuščić, blistala je u nježno-ružičastoj haljini obrubljenoj čipkom. Klasičnu bijelu vjenčanicu nije željela jer se, kako je rekla, u takvoj tri puta udavala u seriji.

'Doris je prelijepa, jedna od najljepših mladih koje sam ikad vidjela u životu. Zaista je prelijepa, ja sam počela plakat kad je ušla',
priznala je i scenaristica Jelena Veljača.

Pogledaj i ovo showbuzz Obitelj na prvom mjestu 'Što će ti novac ako to nemaš s kim podijeliti?'

>> Doris Pinčić se udala za Borisa Rogoznicu u ružičastoj haljini

Mladi bračni par došli su podržati brojni kolege mlade glumice, koja se proslavila glavnom ulogom u seriji 'Larin izbor'.

Vjenčanje ni na kraj pameti nije ni Orneli Vištici koja trenutačno radi punom parom. 'Snimam jedan film u Crnoj Gori, jako se veselim tome. 15-og kreće snimanje, prije toga sam snimala jednu seriju u Srbiji. Nadam se da će gledatelji u Hrvatskoj vidjet novu ulogu, da će se oduševit', nada se Vištica. Robert Kurbaša je u Zadar došao bez supruge Kristine koja je ostala u Splitu s njihovim jednoipolmjesečnim sinčićem, a čast da nosi zastavu pripala je prijatelju mladog para Kiki Curaviću.

Nakon vjenčanja, novopečeni mladenci s nestrpljenjem iščekuju sredinu veljače kad će na svijet doći njihovo prvo dijete. Bit će to najljepše Valentinovo ovog skladnog para. Atmosferu s vjenčanja pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene