Lijepe vijesti

Doris je trudna - Treba roditi u siječnju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za nešto više od mjesec dana glumica Doris Pinčić, koju će gledatelji još dugo pamtiti kao glavnu junakinju dramske serije Larin izbor, izreći će sudbonosno DA.

Doris Pinčić i njezin zaručnik Boris Rogoznica spremni su zaploviti bračnim vodama, no iNmagazin ekskluzivno doznaje kako to nije jedini razlog njihove sreće. Naime, oboje se pripremaju za svoju najveću životnu ulogu, onu roditeljsku.

Pogledaj i ovo showbuzz Doris postaje gospođa Uskoro pred oltarom – objavili i datum!

Po zagrebačkim i zadarskim kuloarima već se neko vrijeme šuška kako je lijepa glumica Doris Pinčić u blaženom stanju. Glumica, koja je kao Lara u dramskoj seriji Larin izbor dva puta postala majka, kako doznaje inMagazin, u trećem je mjesecu trudnoće.

>> Doris u novoj ulozi - onoj radijske voditeljice!

Zaručnici Doris i Boris sretnu su vijest do sad podijelili tek s obiteljima i najbližim prijateljima. S obzirom na to da je u prvom tromjesečju, glumica još nerado govori o bebi. No, ipak, vijest nije demantirala.

Prinova bi trebala stići u siječnju. Budući roditelji još ne znaju hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu, no glumica se majčinstvu jako veseli.

'Meni je samo važno da se realiziram kao majka. Mislim da je to važno i za muškarca i za ženu. Važno mi je imati barem jedno dijete, a kad bi mogla planirati htjela bi imati barem dvoje', izjavila je Doris za inMagazin.

Početkom rujna mladi će par zaploviti u bračnu luku. Svadbu su zamislili kao veliki tulum s dvjestotinjak uzvanika. Proslava će se održati u jednom zadarskom restoranu, no, prije toga, mladi će se par zavjetovati na vječnu ljubav u katedrali sv. Stošije.

Cijeli intervju s Doris pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene