Doris iskreno

O Eurosongu: 'Trebali bi ići sve mlađi ljudi, ne sve stariji kao ja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doris Dragović je nakon dugih 13 godina oodržala koncert u Dubrovniku i tako uljepšala proslavu dana svetog Vlaha.

Dubrovnik je dugih 13 godina čekao Doris Dragović, a popularna Splićanka mu se za tako dugu pauzu odužila koncertom na kojem je s oduševljenom publikom otpjevala svoje brojne hitove. Krajem prošle godine održala je dva uzastopna koncerta u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog i kaže kako joj je to iskustvo bilo nestvarno. 'Puno mi je srce i iznad svega osjećam neku nevjerojatno veliku zahvalnost', rekla je Doris.

Pogledaj i ovo Doris Dragović opravdanje ih nije utješilo Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

Doris Dragović proslavila Svetog Vlaha s Dubrovčanima

Doris je s pjesmom "Željo moja" prvi put nastupila na Eurosongu, dok je s "Marijom Magdalenom" osvojila četvrto mjesto. Tako je postigla najbolji hrvatski rezultat na tom natjecanju. Treću put se, tvrdi, neće dogoditi jer joj je naporno nekoliko mjeseci živjeti vojničkom disciplinom, ali smatra i da se Eurosong kao natjecanje danas potpuno promijenio.

'Nekada je doista svaki Eurosong iznjedrio jednu svoju ili dvije pjesme koje su nam ostajale u uhu i stvarale međunarodne zvijezde kao što je Celine Dion ili Abba. Žao mi je, ali dosta se to promijenilo, glas više nije prvi favorit Eurosonga. Zapravo na taj Eurosong bi trebali ići sve mlađi i mlađi ljudi, ne sve stariji i stariji kao ja', poručuje pjevačica.

Nedavni odlazak Kemala Montena ju je zaista pogodio i kaže kako ga nikada neće zaboraviti. Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene