Pretjerale

One su svojim izgledom izazvale zgražanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pokazale su kako ne stare dostojanstveno te da pod svaku cijenu žele zadržati svoj mladolik izgled.

Donatella Versace, Meg Ryan i Renee Zellweger samo su neke od poznatih žena koje su svijet šokirale svojim potpuno neprirodnim izgledom, zahvaljujući čestim odlascima na estetske operacije. Pokazale su kako ne stare dostojanstveno te da pod svaku cijenu žele zadržati svoj mladolik izgled. Istražili smo koje su zvijezde pretjerale s odlascima pod nož i time potpuno promijenile svoj izgled.

Pogledaj i ovo Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) To je snaga ljubavi! Omiljena romantična komedija trebala je imati skroz drugačiji kraj, ali evo zašto je u zadnji tren došlo do promjene plana!

Zategnuti čelo i očne kapke, isisati višak masnih naslaga, grudi učiniti senzualnim, a usne punim i bujnim ... U vremenu kada uspjeh diktira ljepota, teško je oduprijeti se odlasku pod nož. No nož je samo nož, nije čarobni štapić!

Crveni tepih idealna je prilika da zvijezde pokažu svoje novo, zategnuto lice i nabujale grudi. Ipak, umjesto divljenja neki izazovu zgražanje. Baš poput američke glumice Kim Novak koja u svojoj 81. godini očito ne želi tako i izgledati.

Kim Novak, Meg Ryan, Nina Moric, Liza Minelli, Mickey Rourke, Melanie Griffith samosu neki zvjezdani slučajevi preučestalog odlaska pod nož. Pretjerate li s popravcima, kontraefekt je zajamčen.

Ona je pravi primjer kako se plastične operacije i panični strah od starenja mogu obiti o glavu

Do ovakvih loših rezultata ipak se ne dolazi preko noći. Da biste potpuno izobličili svoje lice, potrebni su mnogobrojni sastanci s kirurgom u operacijskoj dvorani. Naime, zvijezde nerijetko razviju ovisnost o estetskim operacijama.

'Oni malo povećaju usne, pa još malo, pa još malo, ali oni izgube vezu sa realitetom i usne nikada nisu dovoljno ispupčene, grudi nikada nisu dovoljno velike, kad kreneš u neku provaliju u kojoj nemaš pravi odnos prema stvarnosti', kaže psihologinja Ljubica Uvodić Vranić.

Hrvati su ipak umjereni po pitanju rekonstrukcije svojeg tijela. Kad to i činimo, trudimo se ne raditi radikalne promjene.

Ipak, psihologija ima odgovore i na pitanje što se nalazi u glavi ljudi koji operacijama postignu ovakav nakaradani izgled. Cijeli prilog pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene