Blamovi zvijezda

Kako smo se osramotile! 'Kad sam bila nešto mlađa i lakša...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jezične pogreške, rasute skripte na pozornici, štikle u publici, padovi... To su samo neke situacije koje su publiku od srca nasmijale, a kod onih kojima su se dogodile izazvale nelagodu.

Nezgode koje su im se dogodile u javnosti spremno su nam ispričale poznate hrvatske dame Ivana Plechinger, Vlatka Pokos, Sanja Doležal, Sandra Bagarić...

Pogledaj i ovo showbuzz Ah ta ljubav Tko su bile prve ljubavi domaćih zvijezda? Sve su otkrile!

Sophie Monk u dramatičnom trenutku pada aviona pomislila na povećanje grudi

'Dok sam s grupom djece radila mjuzikl pripremali smo pjesmu od grupe Let 3 i u tekstu ide 'i dok još kuća miriše na jutarnje pranje', a ja kažem... Oni su umirali od smijeha. I ništa više nismo mogli radit taj dan', sjeća se Plechinger. Slično je reagirala i publika pred kojom je Vlatka Pokos vodila Opatijski festival 1993. godine. Naime, nije ništa krivo izgovorila već je po pozornici prosula papire sa scenarijem. 'To je bila traumatična situacija i čudi me da sam se nakon toga odlučila za voditeljske vode jer debi nije bio najblistaviji', rekla je Vlatka.

U ovakvim situacijama, testira se inteligencija, a jedno od rješenja je i našalit se na vlastiti račun.  'Jako sam snalažljiva, dapače, kad se dese nepromišljene situacije, brzo reagiram i iz gluposti napravim komediju, parodiju. Brzo pričam pa zbunim ljude pa sam se uvijek izvukla', kaže Sandra Bagarić.

'Kad sam bila nešto mlađa i lakša pa sam na pozornici radila zvijezdu i špagu i cipelica je odletjela u deseti red , u dvoranu , ne znam jel nekog lupila u glavu, nije se nitko požalio i vratili su mi cipele', sjeća se Sanja Doležal.

Naravno, tu su i klasični padovi na pozornici. 'Na koncertu u Zaboku jedan obožavatelj koji je previše popio je istrčao na binu i htio me sportski dignuti u zrak, ali tak je bio nacugan da je pao. I meni je napukao pršljen i tri mjeseca sam nosila ovratnik', ispričala je Alka Vuica.

S osmijehom od uha do uha i uz činjenicu kako nitko nije savršen svaka neugodnost trebala bi postati minimalna. Uostalom, svojom nespretnošću sigurno ste nekoga zabavili kako god se vi tada osjećali. Pogledajte prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene