Opuštanje prije koncerta

Dok su fanovi čekali na vrućini, Robbie se igrao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularnim koncertom, koji nije uspjela uništiti ni kiša koja je neumorno padala, Robbie Williams oduševio je Maksimir. Publiku je posebno dirnuo stalnim komentarima kako ne zna zašto i prije nije posjetio Hrvatsku.

Spuštanjem niz dvadeset i šest metara visoku pozornicu započeo je dvosatni spektakl koji je, prema procjenama, oduševio oko 35 tisuća obožavatelja Robbieja Williamsa. 'Dopustite da se predstavim. Ja sam Robbie j****i Williams! Vi ste Zagreb i iduća dva sata vaše "dupe" je moje!', najavio je sam sebe slavni Britanac.

Pogledaj i ovo showbuzz Prije koncerta Pokazao mišićavi torzo – spreman je za početak!

Prije koncerta Robbie igrao nogomet

Na koncertu je u prvom redu VIP lože bila i Robbijeva supruga Ayda Field, uz koju se pjevač turbulentne prošlosti izgleda u potpunosti smirio. Najprodavaniji solo izvođač Britanije, s čak 57 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, prije koncerta opuštao se igrajući nogomet.

>> Robbie Williams odveo 21-godišnju Maju u krevet: 'Pravi je laskavac!'

Dok je Robbie driblao, najveći obožavatelji su po užarenom ljetnom suncu već čekali ispred stadiona. Procjenjuje se da je svaka druga karta, znači petnaestak tisuća, prodana stranim državljanima.

Malo tko je od njih mislio da će ih kišobrani, koje su ponijeli da bi se zaštitili od jakog, ljetnog sunca, nekoliko sati kasnije braniti od kiše. Naime, prvu polovicu koncerta obilježili su veliko nevrijeme i dosadna kiša. No, vjernim fanovima ništa nije uspjelo pokvariti dojam. Zločesti dečko popa i zagrebačkim koncertom opravdao je svoju reputaciju izvanrednog zabavljača. Uostalom, jabuka ne pada daleko od stabla, rekli bi neki, s obzirom na činjenicu da mu je otac bio komičar.

Nadamo se da ćemo Robbija, prema obećanju s koncerta, nakon turneje uskoro vidjeti na odmoru negdje na našoj obali

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene