Modne greške

Haljine, frizure, lažni ten... Slavne ljepotice ostale su potpuno nezamijećene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na crvenom tepihu Zlatnih Globusa bilo je mnogo dobrih modnih trenutaka, ali i mnogo neukusa.

Modna struka je po pitanju mnogih kreacija podijeljena, no svi se slažu u tome kako su glumice ovog puta u prvi plan stavile bogata poprsja. Dekoltei su bili dublji nego ikad - Prava fešta za oči svakog muškarca!

Ako grudi već i nisu bile u prvom planu gledajući od naprijed, provirile bi sa strane. Ili se kao u slučaju Kate Hudson ponešto vidjelo sa svih strana. Te večeri sve oči bile su usmjerene prema Amal Clooney. Ona je to znala pa je igrala na sigurno. U crno bijelom Dioru prizivala je u sjećanje zlatno doba Hollywooda i pri tom podijelila modnu kritiku. Jedna od glumica koje paze u čemu se pojavljuju na crvenim tepisima je Amy Adams. Ovaj put odabrala je Atelier Versace.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobitnici Otišli kući pjevajući - dobitnici Zlatnih globusa

Tek i kratak pregled crvenog tepiha omogućiti će vam uvid u nove frizerske trendove. Apsolutna novost je da u kosi nema nikakvih ukrasa. Rajfovi, trakice i razne ukosnice stvar su prošlosti. Na dodjeli je vjerojatno većina žena u kompliciranim haljinama zavidjela Emmi Stone koja je djelovala chic i totalno cool u udobnom Lanvinovom kombinezonu.

Toliko o uspjelim kombinacija. Pređimo sad na one manje sretne...

S obzirom da joj je suprug vlasnik jedne od najmoćnijih modnih grupacija Salma Hayek glumica je koja na raspolaganju ima najveći izbor odjeće s potpisom. No, često griješi i dobar je dokaz da novac ne može kupiti stil. Jennifer Aniston uskočila je u Saint Laurentovu kreaciju i ostala potpuno nezamijećena. No, od same haljine gora je bila frizura.

Crvenokosa Jessica Chastain u bakrenom Gucciju djelovala je već viđeno. No, barem je frizura bila za pamćenje. Uz bogate dekoltee zvijezde obavezna je preplanula put. Ali bilo je i onih koji su pretjerali s kvarcanjem. Razočarale su i Lana Dunham te Lana del Ray. Ali gora je ipak bila Kerry Washington. Svjetska modna kritika nije štedjela ni trudnu Keiru Knightly koja je već uobičajeno odabrala Chanel. Za najneukusniji trenutak zadužena je pobjednica posljednjeg Eurosonga.

Prva runda je gotova. Iduća slijedi na Oscarima. Pogledajte i cijeli modni prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene