Mladi i zaljubljeni

Prvi put pred kamerama: Dinamovac pred oltarom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dinamovac Ivan Tomečak sljedeći tjedan oženit će svoju zaručnici Anu Ćurak. Oni su mladi par koji dane do vjenčanja krate u prirodi i na ribolovu.

Na terenu je brz i prodoran, a izvan njega staložen i skroman. Tako bi se ukratko mogao opisati Dinamovac Ivan Tomečak. Vezni je igrač u momčadi, a u privatnom životu uskoro se namjerava trajno vezati. Odabranica mu je bivša susjeda Ana Ćurak koju od diplome ekonomistice dijeli svega nekoliko ispita. Par je u vezi tri i pol godine, a svoju će ljubav okruniti 8. lipnja.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Tko takve stvari radi? Andrej Kramarić uputio ohrabrujuću poruku Hrvatima, ali i upozorio na sramotu sa članicom medicinskog osoblja

>> Mario Mandžukić: 'Teško je biti žena nogometaša, najgora je odvojenost'

'Prvenstveno me privukao svojim izgledom, počeli smo se više družiti i to, onda sam primijetila da se lijepo ponaša, da je iskren, pošten, zabavan, nikad mi nije dosadno s njim', hvalila je svog zaručnika Ana Ćurak.

Tomečak možda djeluje skromno, no on je jedini Dinamovac koji je zabio gol u svakom od natjecanja, pa čak i Realu u Madridu. 'To su neke utakmice koje se ne igraju svaki dan,volim ih pogledati', kaže Ivan koji svoju zaručnicu svaki dan iznenadi nečim lijepim, makar i samo ružom.

Na svojem vjenčanju mladi par se želi samo dobro zabaviti, a čime ga je Ana osvojila? Ivan nije skrivao svoje osjećaje: 'U njoj sam vidio sve što meni treba, lijepa je i pametna, zna kuhat, pospremit, pomaže mi u odlukama, ne nameće se da nešto mora bit po njezinom, sve što sam tražio ona ima.'

Pogledajte njihov zajednički intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene