Oduzima dah

Ma kakva 'Nemoguća misija': Što tek ovaj par radi na dva kotača!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dejan Špoljar, najpoznatiji hrvatski akrobat na motoru. Dejan je svojom strašću zarazio i djevojku Mateu s kojom akrobacije izvodi u paru.

Upoznajte Dejana Špoljara. Ovom 33-godišnjaku iz Zaprešića motori su, kao što i sami vidite, ne samo hobi već i životni poziv. Ljubav prema njima otkrio je vrlo rano, međutim, kako sam kaže, stuntom se počeo baviti relativno kasno - tek s 24 godine.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

'Počeo sam s malim motorima, automaticima, na zadnji dizati, to mi se jako dopalo i tako su počeli sve veći i veći motori. Bilo je padova, bilo je svega, kako god sam pao, tako je jedan dio s motora dolje otišao, dok se nije pretvorio u pravi motor za akrobacije', rekao je Dejan. Stunt je inače kategorija u kojoj se izvode gotovo filmske akrobacije na motociklima, a Dejan je naš ponajbolji stunter. 'Ja ne znam dal nas ima 5, ja sam jedini koji vozi u tandemu s više ljudi', rekao je Špoljar.

Pogledajte filmske scene koje je bilo gotovo nemoguće snimiti

Za uvježbavanje novog trika potrebno mu je tek tjedan ili dva, a oni se uglavnom sastoje od vožnji na zadnjem ili prednjem kotaču, bez ruku, na glavi i na sve moguće načine koji mu padnu na pamet. Obarao je, kako sam kaže, i mnoge rekorde.

A ljubav prema jurilicama na dva kotača dijeli i njegova djevojka Matea. 'Upoznali smo se, dakle, preko interneta, preko chata', rekla je Matea a Dejan dodao kako su se odmah zaljubili i počeli hodati. Danas trikove izvode zajedno, i iako je strah na početku bio normalna reakcija, danas, kažu, prevladava adrenalin.

Pogledajte u prilogu inMagazina što sve može ovaj nesvakidašnji mladi par.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene