"Kamena Dalmacija"

Minea podržala kolegu! Obrađen singl prerano preminulog glazbenika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma "Kamena Dalmacija" prerano preminulog Romea Santinija dobila je novo ruho.

Pjesma "Kamena Dalmacija" prerano preminulog Romea Santinija dobila je novo ruho. Obradio ju je zadarski pjevač David Ricov. Ruku potpore pružili su mu kolege Bepo Matešić i naša Minea. "S obzirom da je "Kamena Dalmacija" pjesma koja je bila hit u Zadru godinama i nije se bilo lako odlučit tu pjesmu remake napraviti od te pjesme. Nadam se da smo uspjeli po reakcijama publike sam vidio da je stvarno bio dobar aplauz da su potekle čak i suze, a čim suze poteknu zna se da je pjesma uspješna i da će pjesma napraviti svoje u dogledno vrijeme", rekao je David Ricov.

Pogledaj i ovo Minea Možemo je zamisliti! Koncert Minee izazvao je opće oduševljenje u Pazinu, a omiljena voditeljica priznala je čime se nekad htjela baviti: "Odveo me put na drugu stranu"

Podršku u odabiru pjesme David je dobio od prijatelja ali i obitelji prerano preminulog Romea Santinija, što pjevaču daje dodatni vjetar u leđa. "Dobio sam podršku od obitelji Santini sin je sad reprezentativac Hrvatske, Ivan Santini, mali kad je čuo kaže, baš mi je drago da će David to snimit i tako da sam se odlučio baš na nju, malo smo je moderilizirali i nadam se da će naći put do publike", dodao je Ricov.

Veliki uzor u Davidovu životu je Bepo Matešić koji je zadarskog pjevača priglio još dok je bio dijete i ponudio mu da mu pomogne u razvijanju njegovog glazbenog izričaja.

Ruku podrške Davidu pružila je i naša Minea koja je nedavno snimila pjesmu s pratećim bendom Dražena Zečića - Grupom Banana. "Meni dragi ljudi od mojih početaka, bili su mi velika podrška, imali smo puno puta prilike nastupiti zajedno. Pjesma koju su napisali je jedna lijepa ženska pjesma s jednim jakim ženskim tekstom i Goga i ja smo to odradile onako iz gušta", otkriva Minea koja je trenutno na stanci od radnih obveza. A nakon uživanja u ljetnim radostima i Davidu i Minei slijedi bogata radna jesen. Što su nam još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene