DM u Zagrebu

Dave iz Depechea omiljen je među ženama i s gumenim rukavicama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kultna britanska grupa Depeche Mode sinoć je u prepunoj zagrebačkoj Areni održala koncert. Najsretniji obožavatelji imali su ih priliku i upoznati te su nam otkrili neke detalje o navikama članova benda.

U srijedu oko 16:30 sati članovi kultnog britanskog sastava Depeche Mode sletjeli su privatnim avionom u zračnu luku Pleso. Mi smo bili jedina TV ekipa koja ih je dočekala, a vi upravo gledate ekskluzivne kadrove njihova dolaska. 'It's good to be here', rekao je Andy Fletcher.

Pogledaj i ovo showbuzz Povodom koncerta Depecheovci stigli u Zagreb: 'Lijepo je opet biti tu!'

Na aerodromu je bilo i nekoliko fanova koji su se zaista potrudili saznati kada Depecheovci slijeću. Martin Gore ih je nagradio potpisivanjem karata, a Andy Fletcher iskazivanjem sreće zbog ponovnog posjeta Hrvatskoj.

>> Depeche Mode zapalili Zagreb: Pogledajte video!

Jučer, već od 18 sati, Zagrepčani i njihovi gosti počeli su se okupljati oko Arene. A gostiju je bilo sa svih strana, iz Slovenije, Makedonije, Italije i Austrije. No, ipak, dvadesetero obožavatelja ovaj dan će posebno pamtiti kao dan kada su imali priliku upoznati članove benda. Euforiji nije bilo kraja.

'Raspametila sam se. Zagrlio me Dave. Rukuje se u gumenim rukavicama pa je to malo čudno', rekla je jedna obožavateljica. 'Bilo je prekratko. Ja bi još! nismo ih smjeli zagrlit, bili su jako simpatični', poručila je druga sretnica.

Gumene rukavice za rukovanje iznenadile su i Antoniju koja je, iako Depeche Mode sluša od kraja osnovne škole, gotovo propustila koncert. No, imala je sreće te je upravo preko Nove TV osvojila karte i ulaznicu za upoznavanje.

Već prvim taktovima digli su, po procjenama organizatora, 13 000 ljudi na noge te dokazali kako i danas, trideset godina nakon svojih početaka, svoj posao rade s istim entuzijazmom koji svi prisutni znaju nagraditi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene