Alfa i omega

Danijela otkrila: "Imamo brutalne odnose!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko je alfa i omega u životu Danijele Martinović?

Danijela Martinović samo je za naše kamere odškrinula vrata studija kako bismo čuli njezinu novu pjesmu "Nemam mjeru". Poznata pjevačica otkrila nam je i tajnu bijele haljine kojom je izazvala pomutnju i najavila svoj veliki koncert koji će se uskoro održati u Lisinskom.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav cvjeta ISKOČILI BI IZ KOŽE NAJRAĐE! Predomišljaju se Grašo i Danijela, svadba ipak u planu?

"Zaista ste prvi, čak niti moja mama nije čula", otkrila je odmah Danijela ekipi IN magazina. Velika čast, jer njezina mama je alfa i omega, dok majka ne odobri, pjesma ne ide vani. "Moja mama je oduvijek meni govorila da je njoj tekst važan, a onda ćemo za glazbu lako. Važne su mi riječi što ti pričaš tamo i važno mi je jer je uvijek iskrena bila, nema problem reći mi svoj stav, ali je prosječan slušatelj, domaćica je i doma sluša radio, jako je važno koje se pjesme njoj sviđaju", priča Danijela.

I jedino ih majka može cenzurirati. "Je, bilo je kad je rekla: 'Dušo moja, nije mi to baš nešto, imamo brutalne odnose i to me baš raduje". A pjesma o kojoj pjeva je, kaže Danijela, autobiografska.

"To sam točno ja, kad volim, pretjerujem u svemu i tako izgleda za okolni svijet, kad me taj lahor ljubavi pokrene tako da svašta luckasto radim", i otkriva: "Recimo da sam plesala na laganoj kišici na krovu od auta i pjevala, majke mi". S obzirom na to da život dijeli s pjevačem, u njihovu domu pjesme ne nedostaje. Oboje ne skrivaju da bi voljeli u kući slušati i dječje glasove pa nije ni čudo što ih javnost ženi u svakoj prilici. Ili bolje rečeno, čim Danijela odjene nešto bijelo. A svečana bijela haljina je zapravo samo jedna od kombinacija koje će odjenuti na koncertu 19. travnja u Lisinskom. Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene