kao diva

VIDEO Danijela u zagrljaju mladog zavodnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glamur pedesetih godina prošlog stoljeća i ljubavna priča princeze Grace Kelly, ikone i dive svog vremena, inspiracija su novog video spota za pjesmu 'Dežuraj' glazbenice Danijela Martinović.

Nakon više od deset godina pobjednički tandem bračni par Huljić i Danijela Martinović udružili su snage i nedavno predstavili pjesmu Dežuraj koja osvaja domaće i regionalne glazbene ljestvice. Romantična pjesma u ritmu Bachate savršeno se uklopila u glamuroznu filmsku priču redatelja Daria Radusina koji je Danijelu Martinović i njezinog partnera Alena Sesartića odveo u očaravajući svijet sredine prošlog stoljeća.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

VIDEO Danijela se na škakljiva pitanja crveni kao djevojčica

Novi domaći hit? Stiže pjesma za podizanje nataliteta!

Jednu od najvećih ikona, princezu Grace Kelly, oživjela je naša splitska diva svojim besprijekornim izgledom. Glavna misao vodilja stylinga bio je glamur pedesetih, a ponajviše onaj vezan uz dvorski zivot glumice Grace Kelly.

Nove kolekcije Arilea i Ivice Skoke savršeno su se uklopili u priču spota zajedno sa autentičnim komadima iz pedesetih godina vintage trgovine Ulični ormar. Danijelu sam želio prikazati kao glamuroznu divu sa puno prikrivenog seksipila koji je Dario Radusin kroz radnju spota izvanredno izvukao na vidjelo, a sama Danijela svojom ženstvenošću, svakome stylingu dala dodatnu raskoš“, izjavio je stilist Davor Jelušić.

U skladu sa pričom i kosa je bila inspirirana pedesetima. “Kroz spot su se izmjenjivale tri različite frizure. Velike kovrče sa dubokim razdjeljkom sa strane tipična su frizura tog vremena. Sljedeća je bila lažni bob sa ukrasom, zadnja predimenzionirana punđa sa opuštenim pramenovima oko lica s kojom se postigao look dive“, izjavila je Emina Psarić Ćopić iz frizerskog salona Matis No1.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene