458376
458376
458376
458376
458376

PRISILJEN NA DRASTIČAN POTEZ ''Teško mi se naviknuti''

  • , 25.11.2016., 19:53
  • Autor:
  • komentara

Dalibor Petko izvukao je kraći kraj.

 
 
 
 
Dalibor Petko i Dražen Zečić u Izazovu (VIDEO: IN Magazin)
Dalibor Petko i Dražen Zečić u Izazovu (VIDEO: IN Magazin)

U ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" gostovao je Dražen Zečić. Natječući se protiv Dražena Zečića, u izazovu koliko poznajemo jedno drugoga, voditelj IN Magazina, Dalibor Petko izvukao je kraći kraj.

Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 4

Petko je naime izgubio u izazovu te je morao obrijati bradu i brkove. Ostao je tako Petko bez svog prepoznatljivog imidža.  Priliku da ga brije dobila je pjevačica Ivana Kovač, uz profesionalnog brijača Marka Šimunovića, a u kreiranju novog Daliborovog imidža, uključila se i njegova kolegica Renata Končić Minea.

Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 14

''Željeli smo u emisiji obrijati Dražena Zečića, a on je pristao pod uvjetom da se natječemo jedan protiv drugog. Želio je fair play no koji sam pristao. Ni u primisli mi nije bilo da bih mogao izgubiti, jer sam se dobro pripremio za emisiju. Ekipa In Magazina je sastavljala pitanja i niti jedan od nas nije znao što će nas pitati, a ja sam 'pao' na banalnim pitanjima, točnije presudila mi je pogrešna procjena broja cipele koji Zeko nosi', ispričao je Petko, koji bradu nije brijao pune dvije godine.

Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 9

''Ovakav imidž imao sam prije desetak godina, dok sam još bio student. Teško mi se naviknuti na promjenu, a najviše se iznenadim ujutro kad se pogledam u ogledalo'', izjavio je Petko.

Dalibor Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 13

Kako je tekla Petkova drastična promjena izgleda pogledajte u videu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se