Pred našim kamerama

Rozga odgovorila na kritike!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Nirvana', novi hit Jelene Rozge, uzburkao je duhove javnosti.

Nakon javnog prepucavanja Mirele Priselac Remi iz Elementala i Tončija Huljića, o napadima na svoj najnoviji uradak, koji je u samo 3 dana na Internetu preslušan gotovo pola milijuna puta progovorila je i sama Jelena.

Pogledaj i ovo showbuzz Senzualna i seksi PREMIJERA: Jelena u 'Nirvani' kao prava zavodnica!

'Govor mržnje jednostavno nije moj svijet, ali u posljednje vrijeme, ustvari u posljednjih par godina, ja sam nekako predmet napada, a ne razumijem zašto. Svatko ima pravo da komentira, da kaže što misli, a isto tako ja sam izabrala u svojoj karijeri da manje pričam, a da više pjevam', rekla je Jelena Rozga za inMagazin.

Najveća prašina digla se oko stiha 'Pa dođi ko' slavljenik na tortu i uzmi mi ljepotu, napokon' - 'Mnogi će protumačit tekst na ovaj ili onaj način, ali ja u Nirvani ustvari pjevam da je moja jačina u tome što sam i ja ponekad slaba. U Nirvani pjevam o priznanju da sam ponekad pobijeđena u toj vječnoj igri između muškarca i žene', objašnjava Jelena.

>> PREMIJERA: Jelena u 'Nirvani' kao prava zavodnica!

Korisnici nekih društvenih mreža izrazili su sumnje kako je 'Nirvana' zapravo plagijat Severininog 'Brad Pitta' i 'Dalinde' velikog klupskog hita rumunjskog pjevača Alexa Mice.

'Ne razumijem zašto se iza svake pjesme traže nekakve teorije zavjere. Mislim da je dobra pjesma samo dobra pjesma', kaže popularna Jelena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene