Šali se Indira

'Ja sam rekla, Marijan će dobiti rastavu braka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zabranjenu ljubav u pjesmi Ljubavnici Indira je ostvarila sa sastavom Sinovi ravnice. Ovo je Colonijina druga tamburaška suradnja, a tvorac glazbe Boris Đurđević ovu glazbenu odluku opisao je kao sasvim logičan potez.

Indiri i dečkima iz Colonie je tradicijski instrument tamburica oduvijek im je u srcima. Mladi tamburaši 'Sinovi ravnice' su i Borisov novi glazbeni projekt. 'Moram priznati da se meni dueti jako sviđaju. Pogotovo s tamburašima jer to znači da će bit puno grljenja, ljubljenja, maženja. Ovaj put ih je bilo šestorica', šali se Indira.

Pogledaj i ovo Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Neka druga vremena Neprepoznatljiva Indira u provodu s frajerima od kojih se godinama nije odvajala, a od tada je samo jedna stvar ostala ista!

>> Sinovi Ravnice i Colonia: 'Ljubavnici' na setu... spot dolazi uskoro!

Tekst je proizišao iz pera Borisove odabranice Valerije Novak s kojom i dalje planira poslovnu, ali i privatnu suradnju. Dogodila se i kemija na snimanju kemija, a za dobru atmosferu se naravno pobrinula Indira.

'Ja sam rekla, Marijan će dobiti rastavu braka, a ja koja sam sad u predivnoj ljubavnoj vezi, zasigurno ću kad se vratim zateći dva kofera. Bili smo jako prisni na snimanju jer takva je pjesma, pjesma kaže ljubavnici', ističe Indira.

Pogledajte kako je bilo na snimanju prije nego li izađe i sam spot!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene