Sjajan je

NAJVEĆI BRITANSKI ŠARMER Slavni Oscarovac nam otkrio: 'Ne postoji savršen muškarac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Colin Firth dao je intervju za IN magazin. Ivana Nanut imala je sreće i razgovarala je s velikim šarmerom, ispred kojeg nije lako ostati miran.

Ivana Nanut ovog puta imala je sreće razgovarati s najvećim britanskim šarmerom. Nije bilo nimalo jednostavno ostati miran ispred 'gospodina Darcyja'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Oskarovac Colin Firth otkrio je našoj novinarki kako se osjeća kad žene vrište zbog njega i zašto obožava nogomet te postoji li savršen muškarac poput njegovog lika iz serijala o Bridget Jones. 'Ne postoji. Veoma je samozatajan ia ja moram izmisliti što se događa u njemu', priča Firth.

Ako pitate Colina, za njega je jezivo biti seksi te se ne doživljava takvim. Sjajni Firth ima dvoje djece i suprugu producenticu, a često zna uzimati i pauze od profesionalnog života kako bi proveo mirno i normalno vrijeme uz svoju obitelj.

'Ako glumac najavi da uzima godinu predaha, počne se pisati o tome. Ja sam uzeo slobodnu godinu i nitko nije primijetio. Nisam to planirao, zaključio sam da ne želim snimiti ni ovo ni ono', otkrio nam je Firth. Dodao je da prati Arsenal i voli nogomet, no nije jako strastven. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene