Prst sudbine ili ...

Čemu nas doista uče romantični filmovi?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iza ljubavi na prvi pogled stoji prst sudbine - tamo počinje skoro svaki romantični film, no što nam oni zaista poručuju?

Nekad smo neutaživu žeđ za romantikom i ljubavi crpili samo iz ljubavnih romana. Danas je Hollywood uzeo stvar u svoje ruke. Priča svake romantične komedije u suštini kreće ovako - ljudi se zaljube, nešto ih razdvoji. No, na kraju, zahvaljujući prstu sudbine, završe zajedno i sretni žive do kraja života.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

Filmovi i filmske zvijezde koji će iskakati iz paštete ove 2014.

Žene najčešće svoju dušu vole hraniti iluzijom sretne slučajnosti koja povezuje sudbine glavnih likova. No, stručnjaci upozoravaju kako gledatelji romantičnih komedija, idealiziranu ljubav nesvjesno očekuju i u stvarnom životu. 'Ljubav je nekako kategorija koju svi trebamo uvijek, kontinuirano u svom životu', smatra glumica Jelena Perčin.

Prema scenarijima ljubavnih filmova, svaka se ljubav događa na prvi pogled. 'Naravno, to je filmu sve predimenzionirano', zna i Judita Franković.

Ipak u filmu se ljubav uvijek realizira, a završava brakom koji šalje poruku ''živjeli su sretni do kraja života''. Što se događa poslije, zapravo, nitko ne zna. Hollywood nas uči kako je bez obzira na razlike u karakteru, dovoljna samo luđačka zaljubljenost, zbog koje ništa neće predstavljati problem. A ako vam je netko suđen, znat će sve o vama i vašim željama, a da mu ne kažete ni riječ. Naša sugovornica kaže kako je sve to moguće, dok ne prođe faza zaljubljenosti.

Pogledajte cijeli prilog u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene