Tužna okolnost

Sinoć nitko nije napustio najpoznatiji reality show!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sinoć je u Celebrity MasterChef kuhinji bila itekako napeta atmosfera. Natjecanje se zaoštrilo, a pravila su nalagala da jedan poznati kandidat, najlošiji u jučerašnjem izazovu, napusti najglamurozniju reality kuhinju.

Iako je u polufinalu Celebrity MasterChefa trebalo sudjelovati osmero poznatih kuhara koji su izborili ostanak u ovoj napetoj kulinarskoj igri, sinoć ih je u najglamurozniju kuhinju u Hrvata ušlo sedmero.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef Kutija iznenađenja za Sanju, Irinu i Nadu: 'Osjećam se kao u školi!'

'Kao što znate vaša kolegica Sanja Vejnović je zbog privatnih razloga morala napustiti ovaj show i ovo natjecanje, zbog toga nam je jako žao i to je tužna vijest', obavijestio je kandidate Andrej.

Nevolje u dućanu: Nives ostala bez šparoga

I tako zbog Sanjina izostanka, sinoć nitko nije morao napustiti show.

'Dobila sam visoku temperaturu, baš dosta gadnu virozu s 39 temperaturom. A snimala sam par dana prije pilot epizode nove serije i očito sam to preforsirala jer sam to počela s malom temperaturom, i kako to biva, pretjerala te nažalost nisam mogla ići dalje', objasnila je Sanja.

Iako je spasila nekoga od svojih kolega među kuharima amaterima, Sanji je žao što nije imala priliku dalje se natjecati.

'Kad uđeš u taj adrenalin i shvatiš da je to nešto što tebe motivira, da nešto možda više i saznaš o kuhanju, nešto naučiš, čuješ, neke nove tehnike, onda mi je bilo žao. Stvarno sam se trudila i sad taj trud je stao. Ne mojom voljom, niti voljom žirija, to se zove viša sila', zaključuje glumica.

Komentari koje je dobivala na račun svojeg kuhanja bili su, kaže, odlični. A jesu li od njezinog kuhanja profitirali i njezini ukućani, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene