NOĆNA MORA

BURNI DOMAĆI BRAKOVI Najkraći brak trajao je svega 21 dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavni život domaćih zvijezda našao se se pod povećalom.

Otkad je Boris Novković na društvenim mrežama objavio kako se razvodi po treći put, pjevač se izjednačio s dosadašnjim domaćim rekorderom po broju rastava. Sudeći prema objavi na društvenoj mreži, nakon samo pet mjeseci, brak Borisa Novkovića u ozbiljnoj je krizi. '''Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, ali niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovno dati cijeloga sebe za ljubav'', napisao je Novković. U nastavku objave zahvalio se Ines te zaključio da će u ljubav vjerovati ako treba i deseti put.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Razvod s 18 godina mlađom Zadrankom njegov je treći čime se na tronu pridružio domaćem rekorderu po broju propalih brakova - Frani Lasiću. Ovaj nepopravljivi šarmer također nije izgubio vjeru u ljubav. Četvrtu sreću pronašao je u braku s trideset godina mlađom Milenom.

''Mislim kad se dvoje ljudi razumije i voli da nema razloga za krizu'', rekao je glumac Frano Lasić. Inače, Lasić je rekorder kada je u pitanju i najkraći domaći brak. Za drugu suprugu Ljiljanu bio je oženjen samo 21 dan. ''Ljubav ima rok trajanja ako joj podloga nisu razumijevanje, uzajamno poštovanje'', rekla je Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica modne agencije. ''Teško je reći da li ljubav ima rok trajanja. Ako mi se dogodi razlaz, onda ću reći da ima, stvarno'', smatra Korana GvozdićRok trajanja od tek tri mjeseca imala je ljubav Lane Pavić i Ivora Vucelića koja je time zasjela na drugo mjesto. Razvede li se Boris Novković s četiri mjeseca provedena u trećem braku doći će na treće mjesto ekspresnih razvoda. ''Ne pristajem na nešto osrednje, a nešto izuzetno se teško događa i teško je pronaći'', rekla je Vlatka Pokos. Zna to Vlatka iz prve ruke. Jer tražimo li medijski najpopraćeniji, najskandalozniji, ali i najprljaviji domaći razvod teško da se ijedan može mjeriti s onim Vlatke Pokos i Dikana Radeljaka. ''Šutim i trpim teror danonoćni. Dobivam dnevno između pet i deset odvratnih, uvredljivih poruka'', rekla je Vlatka.

Prepucavanje je trajalo godinu i četiri mjeseca tijekom kojih je Vlatka izbaćena na ulicu, a pale su i brojne optužbe. Stručnjaci upozoravaju kako se mučna natezanja po medijima mogu barem djelomično izbjeći potpisivanjem predbračnog ugovora. ''Trebamo se navikavati da taj racionalni pristuo ne umanji doživljaj braka kao posebnog čina tako da to vremenom postaje pravilo, ne iznimka,'', rekao je odvjetnik Silvije Hraste. S obzirom da se prema domaćim statistikama iz 2015. raspao svaki treći brak ovakav ugovor preporučiv je svima, a ne samo zvijezdama. ''Svi oni koji su regulirali imovinsko pravne odnose imaju na neki način mirniji i sigurniji razvod'', dodao je Hraste.

I stigli smo do najskupljeg razvoda u Hrvata, a to je onaj Borne i Luke Rajića. Nekadašnji kralj mlijeka navodno je isplatio bivšoj supruzi 270 milijuna kuna. '''Ne bih rekla da sam zadržala njeogvo prezime. Zadržala sam svoje prezime. Niste kao zmija da mijenjate kožu.'', rekla je Borna Rajić. Od ove izjave dvije su se stvari promijenile u Borninu životu. Prezime je promijenila u Kotromanić te je uz sve novce koje je dobila proglasila stečaj. Uživajući u luksuznom životu na dan je trošila i 80 tisuća kuna. ''Ja sam tako mlada duhom i razigrana da bi me teško netko ozbiljan i zreo mogao trpiti'', dodala je Borna.

Najčešći razlozi razvoda su nerazumijevanje između partnera, financijski problemi, zlostavljanje i u konačnici - preljub. ''Apsolutno sam za to da ako se može spasiti brak-neka se spasi'', rekao je Sandi Cenov. ''Pokušali smo sve, nažalost, e ide, tada je u tom slučaju bolje da svatko započne svoj život'', rekao je Josip Obradović, profesor psihologije. A evo i kako ovo stresno razdoblje ćim lakše preboljeti. ''Uz pomoć priojatelja, hobija, nekog neovog posla ili angažmana, radnog ili zabavnog'', rekla je psihologinja Ljubica Uvodić Vranić. Da garancije u ljubavi nema dokazuje i par koji je zatražio razvod nakon 36 godina braka. Pred sucem su završili s 98 godina. Jedna od najružnijih priča vezanih uz razvod je ona kada je žena tražila od muža da joj vrati bubreg koji mu je donirala. ''U slučaju da moj dragi mene ostavi ne samo što bih ga opelješila do zadnje lipe nego bih ga i prebila'', rekla je pjevačica Žanamari Perčić.


Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene