Ima ih...

VIDEO Brojne poznate face prošetale dubrovačkom špicom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na dubrovačkoj špici zatekli smo brojne poznate face!

Dubrovačka špica, odnosno, da ga preciznije nazovemo, dubrovački đir, ima više zajedničkog s engleskom nego sa zagrebačkom špicom. Naime, ovdje kao i u Londonu svi razgovaraju o vremenu. Glavno je pitanje hoće li i danas pljusnuti kiša.

Pogledaj i ovo In Magazin: Horor filmovi nepoznati detalji Ubrzavaju bilo i oduzimaju dah: Otkrivamo koje to tajne skrivaju najstrašniji hororci!

'Nikada nije bilo ovako ružno vrijeme, već je osmi mjesec, a još kiša pada', rekao je Andro Knego.

Poznati parovi plijenili pažnju na zagrebačkoj špici

Špica u Dubrovniku ne može se svesti na subotnje jutro. Ovdje je taj pojam više vezan uz datum. Prava špica je prvi dan kolovoza. Ne čudi stoga što je upravo tada poznata modna kuća, čije modele obožavaju svjetske trendseterice Jennifer Lopez, Emma Stone i Charlize Theron, odlučila promovirati novu kolekciju. Želite li biti in poručuju kako morate imati stav.

Među poznatim licima naišli smo na ono naše najdugovječnije manekenke Zvončice Vučković. S njom su rado surađivali Gaultier, Moschino, Armani i Alberta Feretti, a dizajneri je obožavaju i danas unatoč zrelim godinama.

Da Dubrovnik postaje omiljena destinacija svjeske modne elite zaslužno je vjenčanje njujorških jet settera Fabiole Beracase i Jasona Beckmana.

Fotografkinju Maru Bratoš po povratku u metropolu očekuje priprema izložbe radnog naziva Teatar u Zagrebu. Kazalište je Marina velika ljubav, a i emotivnu sreću pronašla je upravo s glumcem Nikšom Kušeljem. I dok se Mara zabavljala na partyiju, Nikša je stotinjak metara dalje imao probe za Dunda Maroja.

Kurtizanu Lauru u predstavi glumi Ksenija Marinković koja nam je objasnila kako su zbog proba koje počinju u ponoć i traju čak i do šest ujutro zamijenili dan za noć.

Kao gost Dubrovačkih ljetnih igara u gradu se odmarao i hit talijanski pisac Alesandro Baricco autor romana Svila i Ocean more.

'Proveo sam mnogo vremena u svojoj sobi ovdje gledajući u more i pišući, tako da će u mojoj idućoj knjizi puno stranica dolaziti odavde', otkrio je slavni pisac.

A kako je zavaršilo druženje s golim njemačkim turistima i policijom, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene