Trndovi i njega

Brade su IN': 'Muškarci su počeli biti muškarci!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Macho muškarci s brkovima i bradom napokon su razotkriveni, i to službeno. Naime, australski su znanstvenici otkrili zašto je nakon izgleda uglađenih metroseksualaca u svijetu sve popularniji izgled urbanog drvosječe, muškarca s dugom bradom i brkovima.

Jači spol pušta bradu kako bi damama bio atraktivniji te kako bi dominirali nad drugim muškarcima, tvrde znanstvenici. Sviđalo se to vama ili ne, bradati muškarci ponovno su 'in'.

Pogledaj i ovo showbuzz uskoro u rijeci Hairstyle News Festival 2015: 'Biti dobar nije dovoljno. Morate biti fantastični!'

Hrvatski frizerski talent Neven Radović osvojio Amerikance: 'Potreban je rad, talent, sreća i želja'

'Muškarci su počeli bit muškarci i osjećat taj poriv da brada im je ipak ukras. Pogotovo nekom tko ostaje bez kose, da se ima s nečim igrat', kaže frizer i brijač Alen Relota.

Pomno uzgojene brade i brkovi nisu rezervirani samo za običan puk. Ovom su se trendu pridružile i neke svjetski poznate brade poput one Brada Pitta, Georga Clooneyja, Shie Labeoufa i drugih. I u svijetu modelinga androgene dječake potisnuli su obrasle muškarčine.

Svi koji su pomislili da je za ovakav izgled dovoljno jednostavno ne raditi ništa i čekati da brada naraste - grdno se varaju! Kako bi se bradu i brkove moglo oblikovati, potrebni su brojni kozmetički pripravci – poput voska.

S bradama i brkovima koje sve češće gledamo i na hrvatskim ulicama, s radom su krenule i brojne vintage brijačnice. Možemo zaključiti da muškarci neće tako brzo sakriti svoj ponos.

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene