Zajedno u svemu

Sve ostaje u obitelji: Uspjehe i padove tako je najlakše podijeliti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni u svijetu nije rijetkost da se istim profesijama bave članovi iste obitelji, a kod nas je takva lista uistinu duga.

Neka ostane u obitelji - izreka je koja kod nas, barem kada su u pitanju slavna braća i slavne sestre, poprima neko sasvim drugo značenje. Ni u svijetu nije rijetkost da se u istim profesijama proslave članovi iste obitelji, a kod nas je takva lista uistinu duga.

Pogledaj i ovo showbuzz kao da je znao Tonyjeva proročanska zadaćnica: Naježit ćete se na njegov dječji sastavak

Blizanke Morana Saračević i Martina Karapetrić su nerazdvojne pa odabir različitih profesija nije dolazio u obzir. Mišljenja su kako im je činjenica da su put do uspjeha u modnom dizajnu gradile zajedno, pomogla. Često cure pitaju svađaju li se u kreativnom procesu. "Često pitaju da li se svađamo i kako to uopće funkcionira", kažu sestre.

Marija i Ivana Husar pjevati su počele još u školskom zboru, a zajedno su glazbenu karijeru započela i braća Cetinski. Braća Cetinski zvjezdane su karijere započela kao pjevači, iako je Matteo danas poznatiji kao dizajner.

Kad je u pitanju svijet mode, uspješne karijere modnih agenata izgradila su braća Hamed i Sayon Bangoura. U modnom svijetu svoje mjesto pod suncem našle su i kćerke bivše manekenke Suzy Josipović Redžepagić. Njezine mezimice Tara, Hana i Sarah, sigurna je, radit će zajedno.

Ima ih i u svijetu sporta. Zdravko i Zoran Mamić, braća Kovač, braća Sinković... Među glumcima poznata su braća Urgina, Navojec, ali i brat i sestra Šovagović. Da sklonost braće istoj profesiji može biti samo plus, dokazuju i plastični kirurzi, inače blizanci, Dinko i Tomica Bagatin. Stručnjaci upozoravaju kako ovi brojni slučajevi ne trebaju čuditi jer odnos s našim bratom ili sestrom je prvi koji uspostavljamo nakon onog s roditeljima. Upravo pomoću njega učimo dijeliti, rješavati konflikte i gradimo se kao osoba. Zato će nas malo tko tako dobro razumjeti poput brata ili sestre.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene