Evo kakvi su im planovi

Božićna euforija već je počela među poznatih Hrvatima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako nas blagdanska euforija ne bi zaobišla ni ove godine, Tony Cetinski, Boris Novković, Baruni i mnogi drugi domaći glazbenici otpjevali su najljepše blagdanske pjesme i ujedinili ih na zajedničkom Božićnom albumu.

Predblagdansko druženje s domaćim zvijezdama službeno je započelo. Priliku za fotografiranje s obožavateljima i potpisivanje autograma glazbenici uvijek rado prihvate. Božićna euforija već je krenula, pa zašto ne biste u božićnom ugođaju uživali i u uz najljepše božićne pjesme i druženje.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Poslušajte kako zvuči! Tony Cetinski spreman za koncert godine – novim singlom ''Tebi sve dugujem'' najavio spektakl u zagrebačkoj Areni!

Pogledajte kako su se zabavljali poznati glazbenici uz novo božićno izdanje 'Božić je…'!

Domaće zvijezde ujedinjene na zajedničkom božičnom albumu, ponudile su čak šesnaest božićnih pjesama, već dobro poznatih klasika, ali i poneku novu pjesmu. Tako se na albumu našla i ''Noina arka'', božićni singl Mile Elegović koji je sama napisala.

Od djetinjstva, Jasmin Stvaros kaže, njeguje obiteljski Božić, na koji odbija raditi. Supruga i on su, kaže, tu tradiciju prenijeli na svoje sinove, a sada i na unuka. Pjevačici ET-ja, Katarini Rautek, ovaj Božić će biti poseban. Dvogodišnji sinčić Dominik veseli se prvom Božiću s jednomjesečnom sestricom Gabrijelom.

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene