EKSKLUZIVNI INTERVJU!

On je nada hrvatskog tenisa, zarađuje milijune i ljubi bivšu kraljicu Dalmacije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sa tek devetnaest godina Borna Ćorić juri prema vrhu ATP ljestvice. Njegova zarada premašuje milijun dolara, a ima i horde obožavateljica te djevojku - okrunjenu ljepoticu!

Borna Ćorić nova je zvijezda teniskog svijeta. S tek devetnaest godina strelovito juri prema vrhu ATP ljestvice. Njegova zarada na turnirima već je premašila milijun dolara, ima horde obožavateljica i djevojku, okrunjenu ljepoticu. Razloga je i više nego dovoljno da karijeru Borne Čorića pozorno pratimo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

'Cijela obitelj je tu, pa i cura ako je sa mnom na turniru, i par frendova. Oni su tu za mene, a sad od pobjede, sve je dobro, svi su divni i krasni, ali ipak onda morate znati tko vam je pravi prijatelj, a tko nije', priča Ćorić. Najmlađi član Davies Cup reprezentacije uz to što na terenima postiže sjajne rezultate, iz dana u dan ima i sve više obožavateljica koje željno iščekuju svaku njegovu objavu na društvenim mrežama. Upravo je preko Instagrama javnost doznala da Borna ljubi šest godina stariju bivšu Kraljicu Dalmacije Valentinu Miletić. Par je objavio fotografije sa zajedničkog odmora na Maldivima gdje su proslavili Bornin rođendan.

'Imam curu, sretan sam s njom, ali bilo bi mi puno draže kad bi se mediji koncentrirali na moje rezultate, nego da li mi je cura trudna ili nije', dodao je Ćorić! Što nam je još otkrio ovaj perspektivni 19-godišnjak, pogledajte u prilogu IN magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene