SASVIM ISKRENO

Ekskluzivno: Boris Novković progovorio o ljubavi nakon razvoda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati pjevač odlučio je prvi put nakon razvoda progovoriti o svom privatnom životu.

Sasvim novi Boris Novković - pop rock pjesma Ante Pecotića osvojila je pjevača na prvo slušanje, iako priznaje bio je skeptičan."Ja bi se usudio reći da je to jedna produkcija na tragu Ed Sheeran, na tragu Sam Smithai savršeno je sjelo. Uvijek je tu opasnost da zvučiš pretenciozno s obzirom da si iz nekog drugog vremena, međutim ovo je mainstream pop rock stvarno zazvučalo i dobro i svježe i stvarno su rezultati takvi. Pjesma je trenutno među, nije da se hvalim, ali stvarno jedna od najvrćenijih pjesama", kazao je pjevač Boris Novković za IN Magazin.

Pogledaj i ovo Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Ma kakav razvod! Poslije svih nagađanja o krahu braka s Jadom, Will Smith otkrio zašto se njih dvoje nikada neće rastati

Za snimanje spota odabrali su Split jer osim predivnih lokacija. Borisa za dalmatinsku metropolu vežu i mnoge lijepe uspomene. "Grad u koji sam dolazio često kao dijete, imao sam čak i dio obitelji, tu je živjela i od mog oca pokojna sestra i moje sestrične i dan danas mi jedna sestrična živi u Splitu. Tako da volim Split. Često smo bili na Šolti i moj pokojni otac je volio strašno Šoltu jedno sigurno 6 - 7 godina za redom smo ljetovali na Šolti", prisjetio se Novković. Iako je proteklih godina napravio malu stanku od nastupa, Boris kaže, sad je ponovo spreman za glazbene avanture. " Malo sam se bavio svojom dječicom koja su bila dosta mala i više se predao tom segmentu, a sad su oni već dečki odrasli i manje je angažmana potrebno oko njih tako da sam se odlučio dosta angažirati. Dosta nastupat jer fale mi ti nastupi, taj live", otkrio je Boris.

Uloga oca najvažnija mu je životna uloga. Poznati pjevač povjerio nam je kakav je otac svojim sinovima. "Kažu imaju dvije vrste nogometnih trenera, oni koji su strah i trepet i oni koji su sa svojim nogometašima čak u prijateljskom odnosu. Ja sam ta varijanta, ali granica mora postojat. Uvijek sam frend s njima, ali do jedne određene granice gdje se zna onda tko je glavni", kazao je Novković

O privatnom životu Boris ne voli puno pričati, pa tako ni o razvodu od svoje treće supruge Ines. No ipak , otkrio je kako u ljubav i dalje vjeruje. "Naravno, bez vjere u bilo šta u životu nema života. Čovjek koji je prestao vjerovati onda je to zombi, onda je to živi mrtvac. Apsolutno treba vjerovati, jer čovjek bez nade, kakav je to čovjek", kazaoje Novković.  A, upravo o tome govori njegova nova pjesma ''Ti si mi posljednja nada".

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene