'reci mi'

Boris iskreno: 'Ponekad treba i poginuti za pravu stvar'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako na godine gleda tek kao na brojke na papiru, Boris Novković se može pohvaliti karijerom dugom 30 godina. Kako nam je rekao u intervjuu povodom slavljeničkog koncerta, u glazbi ga pokreću ljubav i emocije...

Svoje romantične strane Boris Novković se nikad nije sramio. Tako je još jednom uglazbio ljubav u pjesmi 'Reci mi'. 'Ljubav je pokretačka energija i previše smo ukalupljeni kao društvo i robovi smo navika, i obveza, a za ljubav treba pustiti romantiku i ponekad i poginuti za pravu stvar', poručuje Boris.

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf oglasila se Bivša supruga Borisa Novkovića iznenadila potezom nakon vijesti o razvodu: "Kad imaš posla s narcisima"

Novi video spot Borisa Novkovića ugledao svjetlo dana - pogledajte 'Reci mi'

Poznati glazbenik ove godine priprema i koncert u Lisinskom uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Boris će tako sljedeće godine obilježiti dugih 30 godina na glazbenoj sceni. 'Tajna je u uzimanju hrabrih novih koraka u životu, ne osvrtanju u prošlost i djelovanju kad je potrebno. Uvijek sam  bio takav kad sam osjetio da sam u zagušenju kreativnosti, habitusa životnog, moram se izvući iz toga i osjećat euforičnu lijepu energiju', poručuje Boris.

Pogledajte i cijeli intervju u prilogu inMagazina, a pogledajte i njegov novi spot.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene