Ima je 3 godine

Boksački as otkrio traumu iz djetinjstva: 'Pregazio me stric!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uoči sutrašnjeg velikog boksačkog spektakla u Splitu na kojem brani titulu profesionalnog prvaka Europe, Stjepan Vugdelija stao je pred naše kamere.

'Spreman sam, neću srljati, ali ni kukavički ući u meč!', poručuje Stjepan Vugdelija uoči sutrašnjeg pohoda na obranu titule profesionalnog prvaka Europe u teškoj kategoriji na splitskim Gripama. 29-godišnji Sinjanin je za okršaj za novi naslov odabrao najtežeg protivnika, Belgijanca Laggounea.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

Jake Gyllenhaal pokazao mišićavi torzo u novom filmu

A ovaj boksački as, koji se u profesionalne vode otisnuo prije dvije i pol godine, dugogodišnji je pripadnik Specijalne jedinice policije Split. Znanje i vještine koje je stekao u elitnoj postrojbi koja rješava najteže zadatke, uvelike su mu pomogle u boksačkoj karijeri. Mnogi ne znaju da je ovaj junak koji ima visok prag na bol, kao trogodišnji dječak stradao u nesreći u kojoj je jedva preživio.

'Ja sam trčao za traktorom, stric me nije vidio i jednostavno sam pao, on je išao u rikverc prema meni i pregazio me. Možda me je Bog baš tako testirao dok sam bio mali i sve sam preživio pa se možda i tu nešto krije', otkrio je Stjepan. Inače, on dolazi iz boksačko-svećeničke obitelji iz Otoka kod Sinja i vjera, kaže, igra veliku ulogu u njegovu životu.

Pogledajte cijeli prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene