što ste propustili?

BLOK DOMAĆIH VIJESTI Tko je najavio svadbu, a tko ide na turneju po Americi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Strani mediji bruje o MTV dodjeli nagrada, a evo što se propustili u domaćim redovima.

Miljenik publike Ivan Zak još je jednom priredio spektakl za pamćenje. Više od deset tisuća njegovih obožavatelja na karlovačkim danima piva uglas je pjevalo hitove 'Pretjerujem', 'Duguješ mi ljeto', 'Naučila si me', 'Bolja od najbolje' i mnoge druge. Jednog od naših najtraženijih glazbenika nakon radnog ljetnog tempa čeka jednako udarni jesenski ritam.

Pogledaj i ovo Ivan Zak "tajne naše" Ivan Zak predstavlja novu potresnu baladu prožetu ljubavi i čežnjom: "Emocije koje je teško opisati..."

Vitka tijela u bikiniju: Otkriveni trikovi domaćih dama

'Glazbom se bavim 20 godina a u zadnje 3-4 godine se izdešavalo sve, pa u zadnjih par mjeseci raznorazne dodjele, čekaš cijeli život nešto da napraviš, da ti se desi, onda si nervozan zašto ti se nije desilo, onda se desi u par mjeseci', priča Zak kojega fanovi prate na svakom koraku.

Zadarski grdelin Mladen Grdović u posljednjim je pripremama za odlazak na novu turneju po Americi i Kanadi, gdje će po tko zna koji put raspametiti dijasporu. Pridružit će mu se i supruga Brankica, no samo u zrakoplovu. Naime, Brankica će posjetiti sestru i rodbinu u New Yorku, a Mladena pustiti da radi na miru.

Severina do kraja godine planira objaviti novi album koji će u potpunosti posvetiti svom Igoru a kako šuškaju kuloari uskoro bi mogla izgovoriti i sudbonosno DA. Sramežljivo je natuknula da bi to moglo biti već za nekoliko mjeseci. Slobodne trenutke daleko od fotoaparata i kamera najradije provodi u majici koju je dobila na poklon - a na kojoj je jedan poseban natpis. 'Pa volim Igora najviše na svijetu! Šta će pisat', s osmijehom je odgovorila zaljubljena Seve.

 

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

Nina Badrić u zagrljaju slavnog frajera

Za to vrijeme, Nina Badrić otputovala je u Švicarsku i tamo se zabavljala u društvu prijatelja. Opet se susrela i s muškom modnom ikonom Justinom O'Sheaom. Inače, on je direktor prodaje jednog njemačkog luksuznog brenda, te je svakako jedan od muškaraca koji pažnju privlači svojim izgledom ali i modnim odabirima. Upravo je Justin često zamijećen na modnim tjednima u modnim metropolama, a njegov stil postao je i svjetski prepoznatljiv. Odnedavno je i lansirao svoju modnu liniju, te je čest gost u najprestižnijim modnim magazinima.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.
 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene