Potpuno iskreno

Blanka: 'Gospodin će voditi moj život jer to je ono što On želi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U životu jednog sportaša biti na Olimpijskim igrama čak 4 puta, velika je stvar. Zato je ona jedna od najboljih hrvatskih sportašica - Blanka Vlašić.

Blanka je prije osam godina u Pekingu osvojila srebrnu olimpijsku medalju, prvu za hrvatsku atletiku u povijesti, a ove će godine u Riju po čak četvrti put nastupiti na smotri najboljih svjetskih sportaša. Sve je podredila tom cilju pa je nedavno obavila i operaciju desne noge, koju je dugo odgađala.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

U tim teškim trenucima, kada nije znala hoće li nastaviti karijeru, okrenula se vjeri i to ju je, kaže, spasilo.

'Trenutak je došao kad sam zaista mislila da je to sve gotovo i bila sam, moram priznati, depresivna mada ja do tada nisam znala što je depresija. (Osjećala sam težinu i malaksalost i) jednostavno u tom trenutku kad sam bila na rubu umjesto da padnem preko osjetila sam potrebu da se oslonim na nekoga koji me uvijek, bez obzira na sve, bezuvjetno voli i ljubi i prihvaća, bila prva ili zadnja.

Eto, tu večer sam mirno zaspala znajući da što god bude Gospodin će voditi moj život i uvijek će ispasti najbolje što može za mene, jer to je ono što On želi', rekla je Blanka.

Što je još Blanka otkrila o svom životu pogledajte u prilogu IN magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene