441552
441552
441552
441552
441552

Na vrhuncu slave okrenuo se Bogu: 'Ja sam praktički bio lud'

  • , 27.06.2016., 18:31
  • Autor:
  • komentara

Reklo bi se - ostvarenje sna. No, on je na vrhuncu slave napustio bend i okrenuo se Bogu.

 
 
 
 
Bivši član Mejaša o novom načinu života (Video: IN magazin)
Bivši član Mejaša o novom načinu života (Video: IN magazin)

Kako je to dobiti sve o čemu si cijeli život maštao, a onda shvatiti da to nije to, najbolje zna bivši član Mejaša Marin Šestak, koji je na vrhuncu slave napustio bend i okrenuo se životu s Bogom. Malo je reći da ga nitko nije razumio, kao ni on sebe na početku.

Bivši član Mejaša Marin Šestak (Foto: IN magazin)

'Ja sam mislio da su oni ludi jer me ne razumiju, oni su mislili da sam ja lud. Moj život u Mejašima nije bio ovakav kakav živim danas. Ne zbog toga jer je mene netko navodio na drugu stranu, jednostavno nisam bio za to', kaže Marin.

Za život kakav živi danas zaslužan je slučajan susret s brazilskim misionarom, u kojem je Marin prepoznao sve što je želio, a nije znao kako ostvariti.

'On je imao pravi živi odnos s bogom, suradnju gdje ti daješ i primas i gdje imaš nešto od toga što daješ, a on je bas uživao u tome odnosu oca i sina, a ja to nisam imao. Morao sam pronaći odgovore jer sam praktički bio lud', objasnio je Marin.

Iako ga okolina nije razumjela, on je odabrao svoj put. A on je itekako zahvalan na svojim darovima i blagoslovima.

'Prvo ta ljubav koji je on imao za nekoga poput mene i da me stvorio za zajedništvo s njim. Dopustio mi je da imam djecu. Evo sad je sin na putu iako su doktori rekli da ne budem imao prvo dijete, a kamoli drugo', dodaje bivši član Mejaša.

Bivši član Mejaša Marin Šestak (Foto: IN magazin)

Svoje iskustvo rado dijeli s drugima i to vrlo nenametljivo, a u Udruzi Hoću Život posvećen je pomaganju mladih. Marin sudjeluje i u programu Kuća mogućnosti, pomoću kojeg svoje štićenike priprema na samostalan život.

Cijelu Marinovu priču pogledajte u prilogu IN magazina.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se