Novi život

Na vrhuncu slave okrenuo se Bogu: 'Ja sam praktički bio lud'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reklo bi se - ostvarenje sna. No, on je na vrhuncu slave napustio bend i okrenuo se Bogu.

Kako je to dobiti sve o čemu si cijeli život maštao, a onda shvatiti da to nije to, najbolje zna bivši član Mejaša Marin Šestak, koji je na vrhuncu slave napustio bend i okrenuo se životu s Bogom. Malo je reći da ga nitko nije razumio, kao ni on sebe na početku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

'Ja sam mislio da su oni ludi jer me ne razumiju, oni su mislili da sam ja lud. Moj život u Mejašima nije bio ovakav kakav živim danas. Ne zbog toga jer je mene netko navodio na drugu stranu, jednostavno nisam bio za to', kaže Marin.

Za život kakav živi danas zaslužan je slučajan susret s brazilskim misionarom, u kojem je Marin prepoznao sve što je želio, a nije znao kako ostvariti.

'On je imao pravi živi odnos s bogom, suradnju gdje ti daješ i primas i gdje imaš nešto od toga što daješ, a on je bas uživao u tome odnosu oca i sina, a ja to nisam imao. Morao sam pronaći odgovore jer sam praktički bio lud', objasnio je Marin.

Iako ga okolina nije razumjela, on je odabrao svoj put. A on je itekako zahvalan na svojim darovima i blagoslovima.

'Prvo ta ljubav koji je on imao za nekoga poput mene i da me stvorio za zajedništvo s njim. Dopustio mi je da imam djecu. Evo sad je sin na putu iako su doktori rekli da ne budem imao prvo dijete, a kamoli drugo', dodaje bivši član Mejaša.

Svoje iskustvo rado dijeli s drugima i to vrlo nenametljivo, a u Udruzi Hoću Život posvećen je pomaganju mladih. Marin sudjeluje i u programu Kuća mogućnosti, pomoću kojeg svoje štićenike priprema na samostalan život.

Cijelu Marinovu priču pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene