Pogledajte video

Bivša TV voditeljica potpuno promijenila profesiju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi se danas bave izradom nakita, no kad se tim poslom počne baviti profesorica povijesti i bivša televizijska voditeljica Silvija Talan onda to vrijedi zabilježiti.

Prije nekoliko godina vodila vas je kroz TV kviz, a međuvremenu je postala profesorica povijesti, majka razigranog dvoipolgodišnjaka i dizajnerica nakita.Silvija Talan danas je dizajnerica nakita.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

'Dugo sam se tražila, lutala sam po razno raznim profesijama. Između ostalog, bila sam i televizijska voditeljica, ali eto karte su se malo drugačije posložile, pa sam završila u marketinškoj agenciji i nakon toga sam eto ostala kod kuće i počela biti kreativna', rekla nam je Silvija Talan.

Modni bonton - pravila dobrog i ukusnog odijevanja

Ideja za izradu neobičnih ogrlica pojavila se kad je prije nekoliko mjeseci prvi put zavezala čvor i tako počela raditi svoj prvi komad nakita. Za izradu koristi široku lepezu materijala: kristale, brušeno staklo, poludrago kamenje... Posebno je zanimljiv i detalj krila koji krasi svaki njezin kreativni komad.

'S obzirom da je i sam taj nakit nastao kroz nekakvo traženje za nekakvim osjećajem korisnosti, da radiš ono što voliš i onda me to krilo podsjetilo na to da svi mi imamo krila samo ih treba dobro pripremiti za let. Svatko ima nešto po čemu je osobit i specifičan, samo to treba dobro izbrusiti', kaže Silvija.

Više o Silviji i njezinom nakitu pogledajte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene