Zavirite u njen život

Bivša Miss Dalmacije živi svoj arapski san

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekskluzivno pogledajte kako izgleda novi dom bivše Miss - Zavirite u luksuznu kuću u Dubaiju!

Bivša Miss Dalmacije Dina Jelaska već 8 godina živi svoj arapski san. Ova 31-godišnja Splićanka je ekskluzivno pred kamerama inMagazina otkrila kako je sa suprugom, bliskim suradnikom sina šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata s kojim ima dvoje djece, kupila luksuznu kuću u Dubaiju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 "Jel ovo zaj********?" Šuput se pohvalila luksuznim smještajem kojim ju je iznenadio njezin Nenad, pogledajte raskoš u kojoj borave u Dubaiju!

Meri Benčić jedna je od najtraženijih manekenki u Hrvatskoj

'To je bio jedan veliki san i ostvario se. S obzirom da sad imamo dvoje djece, mislim da je bilo vrijeme da ta djeca osjete dom, sad će biti 8 godina da sam u Dubaiju. I eto, sad imamo 350 kvadrata unutra i 450 vani za sređivat, to je veliki posao cijelu zimu', priča Dina koja se i sama sebi danas čudi kako je s 23 godine zbog ljubavi prema 14 godina starijem Egipćaninu Hatemu Mariu, imala hrabrosti zamijeniti splitsku adresu onom u dalekom Dubaiju.

Sada su na poziv unuka predsjednika Emirata, prije nekoliko dana posjetili su Milano. Pred njima je još mjesec dana uživanja u Dininu rodnom Splitu, a potom povratak u Dubai i preseljenje u novi dom.

Pogledajte priču u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene