Glamur i sjaj

Nina Badrić otkrila tko bi joj mogao biti muž

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bipa Fashion.hr ne prestaje nas iznenađivati. Prva večer revija prošla je u znaku izvrsnih modela, sjajne piste, ali i dobro raspoloženih zvijezda u prvim redovima.

Prva večer revija Bipa Fashion.hr prošla je u atmosferi glamura i sjaja. Nisu samo kreacije predstavljene na modnoj pisti blistale, blistale su i poznate face koje su se okupile u velikom broju kako bi bile viđene, ali i vidjele što je novog u svijetu mode i što će ovog ljeta biti IN.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Glumica Bojana Gregorić - Vejzović bila je oduševljena revijama jer joj se sviđa sve što je spoj klasičnog i pomalo kazališnog. Vanda i Sementa Rajhard iskoristile su priliku da se, kako same kažu, malo uparadiraju i pokažu u glamuroznom izdanju.

Ipak, jedna je zvijezda sijala posebnim sjajem. Nina Badrić izgledala je stvarno sjajno. Naravno da nam je odmah palo na pamet da je Ninin izgled u vezi s nedavnom objavom na društvenoj mreži u kojoj kaže kako je pronašla čovjeka svog života.

'Toliko velika faca, toliko jednostavan, skroman i ponizan. Ne znam koliki postotak od dobiti daje u dobrotvorne svrhe. Super neki lik, super osoba pa sam se našalila i napisala da će mi Keanu Reeves biti muž. Ali gledaj ništa nije nemoguće', rekla je Nina.

Eto sad znamo o kome sanja Nina Badrić.

A što se još događalo na prvoj večeri Bipa Fashion.hr pogledajte u prilogu IN magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene