Uspješna poduzetnica

Bivšoj Miss Universe Hrvatske poslovne savjete udijelio Donald Trump: "Oduševio me!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Universe Hrvatske Biljana Mančić ponosna je na svoju nekadašnju titulu ljepotice.

Bivša Miss Universe Hrvatske Biljana Mančić za IN Magazin je priznala kako je godinu, u kojoj je nosila krunu, iskoristila na najbolji mogući način - gradeći vrijedna poznanstva. Savjete o biznisu svojedobno joj je udijelio i američki predsjednik Donald Trump. Biljana je danas uistinu uspješna poduzetnica. "Od same organizacije izbora pa do svjetskog izbora i cijelu tu godinu dana gdje sam bila, proputovala, upoznala različite ljude, fenomenalno. Ja bi svakome preporučila da proba tu godinu dana jer stvarno je fenomenalno iskustvo", kaže bivša Miss Universe Hrvatske Biljana Mančić.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Kakav show! Pogledajte kako je Dubioza kolektiv podigla cijeli tramvaj na noge i napravila svirku iznenađenja: "Lovim ih po raznim festivalima, ali..."



Ovako se Biljana prisjeća svojeg iskustva od prije 11 godina kada je postala Miss Universe Hrvatske. No nije htjela da sve ostane samo na osvojenoj kruni, već je od prvog dana sakupljala kontakte i ostvarivala poznanstva za buduće projekte. U šali kaže jednom missica danas poduzetnica. "Baš sam zadovoljna, ali nekako se najbolje osjećam kao poduzetnica, zato što volim stvarati i to mi je nakako životna misija", dodaje Biljana. Nije se maknula od mode i ljepote, već je od toga stvorila uspješan posao. Biljana tvrdi da se u svemu može uspjeti samo treba biti uporan. Njoj je poslovne savjete udjelio i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država - Donald Trump. "Čovjek ima fenomenalnu energiju, mene je on oduševio, stvarno je super, odličan", kaže Biljana.



No iako je upoznala predsjednika Trumpa, životni uzori ove mlade dame su dvije žene. Svaka posebna na svoj način. "Majka mi je bila oduvijek životni uzor jer sam oduvijek gledala u nju kako je poduzetna, kako se skrbi za obitelj, kako je prodorna lavica i jednostavno mi je ona oduvijek bila uzor. A od ovih većih uzora stvarno mi je Trump. Ivanka Trump mi je vrh jer žena je sposobna i poslovno i privatno tako da je uspjela iskombinirat nešto što je vrlo teško danas", dodaje Biljana. A i Biljana uspješno vodi poslovni i privatni život. Prije 5 godina rodila je kako kaže svoju malu nasljednicu.  "Ja sam jako zadovoljna i mislim da je to ogromna ljubav koja se ne može usporediti sa ostalima prema poslu, mislim da je to savršenstvo", kaže Biljana. Biljanu ističe da bi svaka žena morala voditi računa i o svom izgledu te se nikad ne zapustiti. "Žena uvijek treba držati do sebe i to je to, jer ako je žena zadovoljna sa sobom onda je i njena okolina zadovoljna s njom", zaključila je Biljana. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene