Evo čega se nikad ne odriče

BORNA RASPRODALA ODJEĆU Neki tvrde da krpa rupe u kućnom budgetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borna Rajić održala je buvljak, a Bernie Ecclestone i ovo ljeto stigao u Trogir, koji obožava.

Jedan od glavnih ljudi Formule 1, Bernie Ecclestone, obožava Hrvatsku pa ni ovog ljeta nije zaobišao našu obalu. Sa suprugom Fabianom na svojoj je jahti uplovio u trogirsku luku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Kostadinka Velkovska odlazak velike glumice Ovako je Kostadinka Velkovska govorila u svojem zadnjem intervjuu za IN magazin, nije gubila nadu i imala je velike planove: "To će biti sve u redu!"

Bernie svake godine obilazi našu obalu, a dolazak u Hrvatsku pod obavezno je u njegovom planeru. Njegova bivša supruga, jedna od najbogatijih Hrvatica, Slavica Ecclestone, također svake godine dolazi na našu obalu. U blizini Dubrovnika ima svoju ljetnu rezidenciju.

Nina Badrić očarala je u nikad ženstvenijem izdanju na celebrity vjenčanju godine u Veneciji, a Borna Rajić organizirala je buvljak i rasprodaju svojih odjevnih komada. Što se sve dogodilo na sceni, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene