Mic, mic

Typhoon i Philadelphia prijatelji zauvijek

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zabavni junaci naše iduće priče su maleni leopardi, odnosno bengalske mačke. To su jedne od najskupljih mačaka na svijetu, a u Križevcima ih uzgaja Dubravko Majhen.

Dubravko Majhen predstavio nam je mužjaka Typhoona i ženku Philadelphiju, a mi vam otkrivamo sve karakteristike ove egzotične pasmine.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Oni zgledaju poput malenih kućnih leoparda, no tvrdi nam Dubravko, nisu ni najmanje opasne. On je jedan od tek možda četiri uzgajivača bengalskih mačaka u Hrvatskoj, a zbog njihova egzotičnog izgleda, kao i mnogi drugi, na prvi se pogled zaljubio, i to na izložbi mačaka.

Typhoon i Philadelphia, kako se zovu njegovi mezimci, pasmina su dobivena križanjem azijske leopard mačke i obične mačke. Iako, ako je kupujete, morate paziti da je udaljena četiri naraštaja od leopard mačke, kako u svoj dom ne biste doveli pravu divlju macu.

Osim posebnog izgleda, neki tvrde kako se mogu i neobično glasati, cvrkutanjem. No kad vas jednom odaberu za svojeg najdražeg ljudskog prijatelja, u ovim ćete macama pronaći zabavnog sustanara.

Kako ovi ljepotani izgledaju pogledajte u prilogu IN magazina.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene